Continut nou in Sintact: Codul muncii comentat

Wkro/ February 4, 2014/ Noutati, Recomandari

Codul muncii comentat

Ne respectam promisiunea facuta catre dumneavoastra, clientii nostri, incepand cu anul 2014 prin actualizarea pachetului de Comentarii Codul Muncii cu o lucrare de exceptie “Codul muncii comentat, editia a 4-a”, editura Universul Juridic, 2013,  autor Alexandru Ticlea.

Pentru ca dumneavoastra sa aveti maxim de eficienta in documentare si aplicarea Codului Muncii, lucrarea de fata vine cu imbunatatiri substantiale, avand in vedere deciziile Curtii Constitutionale, solutiile practicii judiciare, inclusiv cele pronuntate de Inalta Curte de Casatie si Justitie in recursurile in interesul legii, a teoriilor doctrinare.

Folositi-va acum de intreaga valoare practica imediata a comentariilor fiecarui articol din Codul Muncii transpuse intr-un instrument util si practic de lucru: Sintact Comentarii.

Detalii

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.