Continut nou in Sintact: o noua lucrare de exceptie si un nou modul de Comentarii

Wkro/ February 20, 2015/ Noutati

Sintact comentariiDebutul lui 2015 a adus o noua etapa pentru Sintact Comentarii:

COMENTARIILE la Noul Cod de procedura civila contin acum cele mai importante studii in materie

Acum puteti consulta mai multa informatie in modulul Comentarii la Noul Cod de procedura civila, care s-a imbogatit cu o lucrare de exceptie, mult asteptata pe piata de doctrina juridica: ”Noul Cod de procedura civila comentat”. Autor: Gabriel Boroi si colectiv, editura Hamangiu, martie 2013.

Lucrarea este foarte ampla, in varianta tiparita depasind 1800 de pagini. Acest studiu remarcabil aduce o valoare certa analizei noii reglementari din mai multe aspecte:

Pune accent pe aspectele practice – toti autorii sunt ei insisi practicieni, cu experienta proprie in procedura civila, dobandita in cadrul sau in fata instantelor de toate gradele, de aceea si raportarea fiecaruia la textele pe care le-a comentat s-a facut in aceeasi maniera practica si aplicata.

Identifica necorelarile si ofera solutii, prin raportare la intreaga legislatie procesual civila – analiza pe articole, prin raportare la celelalte dispozitii din cod si la legislatia procesual-civila afectata de intrarea lui in vigoare, a facut posibila si identificarea unor necorelari si, mai ales, a unor dificultati de interpretare, pe care autorii le-au supus dezbaterii in aceasta lucrare, incercand sa ofere si posibile solutii de urmat.

Accentueaza elementele de noutate si ofera o abordare comparativa – profesorul Boroi si echipa de autori au optat pentru o abordare complexa, imbinand aspectele teoretice cu cele jurisprudentiale. Comentariile sunt realizate si dintr-o perspectiva comparativa, intre vechiul si noul cod, cu accent deosebit pe elementele de noutate legislativa

Acum modulul Comentarii la noul Cod de procedura civila contine majoritatea lucrarilor de referinta in materie, oferind cele mai avizate opinii si solutii care fac sigura si eficienta aplicarea in practica a noilor reglementari.

Un Pachet NOU: Comentarii – Profesionisti

Noul Pachet de comentarii isi propune sa ofere sintetic si practic analiza principalelor legi care reglementeaza activitatea profesionistilor, cu referiri la jurisprudenta relevanta si explicatii punctuale ale notiunilor relevante.

Acum, cu ocazia lansarii, oferim comentariile a doua legi importante ce vizeaza doua profesii:
• ”Legea profesiei de avocat”, Wolters Kluwer, noiembrie 2014
• ”Legea medierii comentata”, Wolters Kluwer, decembrie 2014

Comentariile sunt realizate de colectivul Wolters Kluwer Romania. Abordarea este noua, inspirata din modul clasic de documentare al practicianului: elementele importante sunt prezentate punctual, concis, cu trimiteri la cele mai importante opinii din doctrina si la jurisprudenta cu adevarat relevanta, rezumata la aspectele esentiale pentru articolul comentat.

Acum reduci semnificativ timpul de documentare privind legea medierii si legea profesiei de avocat. Acceseaza o informatie concisa si relevanta, pentru a intelege rapid care sunt problemele legate de aplicarea practica a acestor acte normative.

Folositi-va de intreaga valoare practica imediata a comentariilor, transpuse intr-un instrument de lucru util si practic: Sintact Comentarii.

solicita demo

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.