Cum sa redactezi contractele in engleza ca un avocat din New York

Admin/ September 2, 2016/ Articole

Cele mai înalte standarde privind redactarea contractelor în limba engleză vor fi prezentate  de avocatul Mihaela Grigore, membră a Baroului Statului New York, într-un seminar organizat de Wolters Kluwer România. Participanții vor putea, astfel, afla de la un practician cum să evite erorile de comunicareFB-event-784x295 ale englezei juridice.

SIGURANȚĂ ÎN EXPRIMARE. După opt ani în care a fost avocat litigator în New York, Mihaela Grigore s-a reîntors în România într-un moment în care limba engleză începea să fie tot mai mult folosită în mediul juridic. La firma de avocatură la care a început să lucreze în București, experiența sa a fost un imbold pentru studiu pentru noii săi colegi, dornici să afle nuanțele englezei juridice. Standardele ridicate pe care le utilizează Mihaela Grigore în această privință, dezvoltate atât la cursul de “legal writing” urmat la Facultatea de Drept a Universității Yale, pe care a absolvit-o, cât și din practică, oferă siguranță în redactarea și exprimarea în limba engleză.

FĂRĂ DUBII. “Pentru cel care utilizează engleza juridică este important să traducă esența cazului, într-o manieră clară, care să nu inducă dubii, care să nu introducă exprimări involuntare ce pot fi chiar insultătoare pentru cel căruia te adresezi, fie el client sau posibil partener etc.”, spune avocatul Mihaela Grigore. Pornind de la această premiză, lectorul va arăta, prin numeroase exemple, cum pot fi depășite capcanele englezei juridice, în cadrul seminarului care va avea loc joi, 29 septembrie 2016, în sala de cursuri Wolters Kluwer România din B-dul. Tudor Vladimirescu nr. 22, clădirea Green Gate, etaj 6, București. Pentru avocați, consilieri juridici, notari, executori judecătorești, mediatori, manageri și alți experți din domeniul dreptului seminarul este locul în care  vor putea învăța cum se concep, corect, în limba engleză, contractele și clauzele contractuale sau cum se poartă corespondența juridică în momentul în care este necesară folosirea limbii engleze.

Dacă doriți să participați la acest eveniment, vă puteți înscrie facând CLICK pe imaginea de jos!

carusel-mic-950x175

Share this Post