Descopera actorul din tine! Atelier practic pentru avocati

Wkro/ December 20, 2013/ Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016, Recomandari

Actor - AvocatWolters Kluwer va invita sa explorati tehnicile si instrumentele actorului, necesare si avocatului. Amandoi pornesc de la o poveste. Amandoi trebuie sa convinga auditoriul de adevarul acesteia. De aceea conteaza modul in care este ea spusa, pentru a obtine impactul dorit.

L-am invitat pe regizorul Dan Vasile, creatorul seriei de ateliere Metamorphosis, sa dezvolte un atelier special pentru profesionistii din domeniul juridic, dedicat exclusiv clientilor Wolters Kluwer. Dan Vasile este in acelasi timp regizor cu o consistenta prezenta calitativa pe scenele romanesti si trainer & coach dedicat eficacitatii proceselor de dezvoltare personala.

Dupa parcurgerea celor doua zile ale Atelierului:

1. Veti putea raspunde usor la intrebari precum:

– Cum conduc emotional audienta? (publicul, judecatorul, sala)?
– Cum fac ca punctul meu de vedere sa devina evident, pentru ca audienta sa fie convinsa ca ia cea mai buna decizie?

2. Veti dobandi abilitati de „influentator profesionist”:

– Citind ”profilul” vorbitorului printre cuvinte.
– Controland directia in care merge conversatia.

3. Va veti spori semnificativ vizibilitatea brand-ului personal prin:

– Abilitatea de a formula intrebari puternice, provocatoare, eficiente.
– Exersarea curiozitatii si utilizarea creativitatii.

Atelierul este organizat pe parcursul a 2 zile in 3 perioade ale lunii Ianuarie 2014, attfel incat sa alegeti perioada optima pentru dumneavoastra. Cursurile se desfasoara in intervalul orar 10:00 – 17:30.

Pentru toate inscrierile cu plata efectuata cu 7 zile inainte de inceperea cursului, costul este de 800 lei + TVA. Ulterior, costul cursului este de 1.000 lei + TVA.

Va invitam sa va inscrieti AICI pentru una din perioadele de mai jos:

  • Vineri 17 Ianuarie si Sambata 18 Ianuarie
  • Sambata 25 Ianuarie si Duminica 26 Ianuarie
  • Miercuri 29 Ianuarie si Joi 30 Ianuarie

Pentru informatii suplimentare si confirmari, va rugam sa ne contactati la telefon 031.224.41.58 sau e-mail cristina.ghica@wkro.ro.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.