Descopera actorul din tine – impresii si inscrieri la noile ateliere

Wkro/ January 28, 2014/ Articolul saptamanii

descoperaAtelierul „Descopera actorul din tine”, sustinut de regizorul Dan Vasile, a fost o adevarata surpriza. Aceasta era si intentia: sa surprinda, sa deruteze si apoi sa descopere potentialul din fiecare.

Nu vom dezvalui tehnicile si maiestria actorului. De altfel, ele nici nu pot fi comunicate in cuvinte. Asa cum nu poti retrai o piesa de teatru din povestirea altcuiva, tot astfel nu poti invata din manuale cum sa comunici si sa simti o alta fiinta umana intr-o maniera noua si creativa.

Dan Vasile iti arata ca a avea succes in viata de zi cu zi, dar si in viata profesionala, necesita depasirea cliseelor si a normelor, iti arata ca tu detii deja toate instrumentele necesare sa performezi, pastrandu-ti autenticitatea. Mai mult, te invata ca insusi modul tau unic de a fi este rezervorul din care iti extragi forta si ai curajul sa te afirmi.

Descopera actorul din tine a fost cu adevarat o descoperire pentru cursanti, sau mai bine zis o redescoperire fascinanta, vesela, placuta si relaxanta a puterii comunicarii nonverbale si a capacitatii de a te descurca cu naturalete in afara zonei de confort. Prin jocuri si roluri alese in functie de personalitatea ta, esti provocat si ajutat sa crezi in intuitie si sa valorifici informatiile pretioase pe care ti le ofera.

CONCLUZIA?

Pe parcursul celor doua zile de curs, cursantii, pregatiti sa colectioneze sfaturi pe care apoi sa le aplice in practica, au descoperit cu uimire ca nu trebuie sa invete nimic, ci doar sa aleaga sa traiasca altfel.

O experienta incredibila: o piesa de teatru in care actorul esti TU.

La cererea publicului vom organiza mai multe sesiuni, dintre care primele doua in datele de:
15 – 16 Martie 2014 – Sambata si Duminica
9 – 10 Aprilie 2014 – Miercuri si Joi
Locurile sunt limitate.

Dar sa lasam marturisirile celor care au participat sa spuna povestea:

Gabriela Vizireanu:

„Descopera actorul din tine”, un training original si surprinzator, ca si titlul de altfel. Ne-am obisnuit cu traininguri de genul „Tehnici de vanzare” etc., dar cine si le poate insusi auzind teorii timp de cateva ore si facand cate un exercitiu sec? Descopera actorul din tine a fost o revelatie in ceea ce priveste omul si insusirile lui native, insusiri pe care nu le exploatam, nu le cunoastem si nu au fost educate pentru a fi folosite. Nu ai nevoie de pix si de hartie… de ce? Pentru ca iti insusesti ceea ce Dan Vasile iti arata, te invata si ramane acolo in mintea ta, in structura ta interioara, putand folosi chiar de AZI ceea ce ai invatat, atat in profesie cat si in viata de zi cu zi. Si toate astea, pentru ca Dan Vasile este un om extraordinar de bine instruit, talentat, comunicativ si dedicat, ce ne-a facut ca la terminarea trainingului sa intrebam cu totii „cand e urmatoarea sesiune de traininguri?”.

Margarita Puscas:

„Sa va spun povestea mea…

De ceva vreme eram in cautarea unui curs cuprinzand tertipuri actoricesti in viata unui avocat. Spre surprinderea mea, aceasta dorinta incepea sa prinda contur prin participarea la raspunderea unor intrebari dintr-un sondaj ce l-am primit pe mail. Asadar, nu a trecut mult timp si… iata-ma participand la Descopera actorul din tine! Atelier practic pentru avocati.

In urma acestui minunat curs, condus de Dan Vasile, am aflat lucruri noi si utile profesiei mele si nu in ultimul rand, mie, ca persoana! Mi-am descoperit si redescoperit persoana mea. Am reusit sa redevin copil, sa “trezesc” unele simtaminte pe care noi, adultii, datorita faptului ca suntem “furati” de rutina zilnica, “omoram” in noi lucrurile firesti, care ne sunt de un real folos atat in viata profesionala, cat si in cea personala. A fost o metoda extraordinara de a imbina utilul cu placutul!

Cu ce sentiment am ramas dupa finalizarea cursului? Simplu! Astept cu nerabdare partea a II-a a acestui atelier! Pe curand! :)”

Codrut Balas:

„De necrezut, dar a lasa actorul sa iasa din avocatul de zi cu zi poate fi la fel de incitant ca si situatia in care dai voie apei sa curga dintr-o piatra – acolo unde este posibil, fireste :-). Pentru ca, dincolo de clisee sau de ceea ce ne place sa credem despre noi insine (in fiecare avocat zace cate un Nicholson sau un Pacino, doar ca nu a fost descoperit inca, nu?), este clar ca, daca exista ceva, acolo, atunci Dan Vasile va lasa acel ceva sa iasa afara si sa priveasca lumea.
Cursul e necesar atat pentru practicianul cu zeci de ani petrecuti la bara cat si pentru studentul care nu se poate hotari de la inaltimea carui piedestal vrea sa priveasca sala.
Numai ca pericolul pandeste dupa colt: s-ar putea ca ceea ce descoperi despre actorul din tine sa nu-ti mai dea pace si sa fie mult mai greu de stapanit decat iti imaginezi.
A nu se consuma decat daca esti gata sa te duci si a doua oara. Iar daca apar manifestari “neplacute”, sunati-l pe Dan si intrebati-l cand incepe cu o noua serie.”

Ana Maria Dumitrache

„In legatura cu atelierul la care am participat ieri „Ce pot invata avocații de la actori” doresc sa va spun ca a fost o experienta foarte placuta. Mi-a placut atat tematica pe care ati abordat-o, cat si modul in care s-a desfasurat atelierul. Nu am simtit cand au trecut cele 4 ore pe care le-am petrecut in compania Dvs. A fost o atmosfera foarte placuta, foarte degajata si am simtit ca pot fi eu insami (alaturi de ceilalti colegi ai mei care au participat).

Mi-au placut atat exercitiile pe care le-am practicat, cat si modul in care ati pus problema. Pe viitor imi doresc sa particip la cursul pe care il veti organiza, singura rugaminte este ca acesta sa fie in weekend (sambata si duminica) sau (vineri si sambata) intrucat nu as putea sa plec de la serviciu 2 zile la rand.”

Participa si tu la acest Atelier! Te invitam sa raspunzi acum la un scurt chestionar si sa ne spui cum luam legatura cu tine. Apasa aici pentru a raspunde.

Pentru orice alte detalii ne poti contacta la telefon 031.224.41.00 sau email: office@wolterskluwer.ro.

Beneficiaza acum de oferta noastra!

Particip

 

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.