ELSA Bucuresti organizeaza prima editie a Scolii Internationale de Vara

Wkro/ May 29, 2014/ Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

ELSA Bucuresti organizeaza in perioada 17 – 24 iulie 2014 la Poiana Brasov, hotel Miraj, prima editie a Scolii de Vara Energy Law. Tematica abordata vizeaza un domeniu in plina expansiune, ce capteaza deja atentia practicienilor, insa care nu se bucura de o vasta abordare si in programa universitara. De aceea, aceasta scoala de vara reprezinta o reala oportunitate pentru cei interesati de ultimele noutati in domeniu, in special pentru studenti si masteranzi, dar si pentru tinerii juristi.

ELSA

In ceea ce priveste programul academic, evenimentul va cuprinde 5 zile de prelegeri si workshop-uri ce vor aborda reglementarile din domeniul energiei, tranzactiile si investitiile bancare, precum si energia regenerabila.

Evenimentul de talie internationala, ce va reuni participanti din toate colturile lumii, se bucura de sprijinul unor case de avocatura recunoscute si in strainatate – DLA Piper Dinu, Pelifilip, Popovici Nitu si Asociatii, Schoenherr si Asociatii, Tuca Zbarcea si Asociatii. Avocati de renume din cadrul acestor firme vor sustine prelegeri – Oana Dutu Buzura si Bianca Pop (DLA Piper), Anca Velicu (Schoenherr si Asociatii), Ana Maria Mihai (Popovici, Nitu si Asociatii).

De asemenea, ELSA Bucuresti are onoarea sa il aiba ca invitat in cadrul scolii de vara si pe domnul Dr. Kim Talus, profesor la University of Eastern Finland pentru a sustine o prelegere intitulata “Energy regulation and legal certainty”.

Desi este un eveniment aflat la prima editie, domeniul suscita interesul profesionistilor din domeniul juridic, precum si pe cel al studentilor Facultatilor de Drept din tara, dar si din strainatate.

Formularul de aplicatie poate fi accesat aici. Termenul limita pentru a trimite aplicatiile este 1 iunie.

Pentru mai multe informatii, puteti accesa site-ul ELSA aici, precum si pagina de Facebook a evenimentului aici.

ELSA Bucuresti contribuie prin cele trei departamente principale (Activitati Academice, Seminare & Conferinte, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturala si profesionala a studentilor si a tinerilor juristi. Implicand stagii de practica, seminare si conferinte, publicatii sau procese simulate, ELSA are un singur scop, acela privind evolutia tinerilor in sistemul juridic.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.