Lansare de carte: Convinge judecatorul – Tehnica si arta convingerii instantei, Adrian Toni Neacsu

Wkro/ June 11, 2014/ Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

Wolters Kluwer Romania va invita luni, 16 iunie 2014, de la ora 17,00, la complexul restaurant Laguna (Focsani, Str. Cincinat Pavelescu, nr. 18), la un eveniment deosebit marcat de lansarea cartii “Convinge judecatorul – Tehnica si arta convingerii instantei”,  scrisa de Adrian Toni Neacsu.

Convinge judecatorul - lansare

Convinge judecatorul este considerata chiar de la lansare cartea juridica eveniment a anului, o carte surprinzatoare prin tema abordata si stilul original si direct de prezentare. Fostul judecator Adrian Toni Neacsu reuseste de la nivelul experientei sale sa arate cum gandesc cu adevarat judecatorii, intr-o lucrare unica in literatura noastra. Cartea dezvaluie modul in care iau deciziile judecatorii, ce ii impresioneaza pozitiv sau negativ, ce le este pe plac, ce ii deranjeaza si ce asteptari au de la cei care stau in fata lor. Este o prezentare directa si onesta a perspectivei judecatorilor asupra dosarelor pe care le au de solutionat, necesara a fi cunoscuta pentru a creste eficienta si calitatea interactiunii cu instantele si judecatorii insisi.

Lansarea cartii Convinge judecatorul la Focsani nu este doar o prezentare de carte, ci isi propune sa fie o dezbatere deschisa despre justitie si judecatori, cu invitati surpriza si, de asemenea, importanti din lumea editoriala si a justitiei.

Adrian Toni Neacsu a inceput ca judecator la Judecatoria Panciu in 1998. Din 1999 a fost numit judecator la Judecatoria Focsani, iar din 2004 a promovat ca judecator la Tribunalul Vrancea.  Incepand cu anul 2006 a exercitat prin concurs doua mandate de presedinte al Tribunalului Vrancea. In 2011 a fost ales reprezentant in Consiliul Superior al Magistraturii al judecatorilor de tribunale, iar din 2013 este avocat. Incepand din 1999 a publicat numeroase articole de specialitate si de opinie. A mai scris “Intre statul de criza si statul de drept” (Editura Universul Juridic, 2010). Este redactor-sef al revistelor Pandectele Romane si Monitorul Jurisprudentei si director al Institutului de Drept Practic.

Wolters Kluwer Romania este parte a grupului multinational Wolters Kluwer, un furnizor global de informatii, software si servicii pentru profesionistii din domeniul juridic, financiar si de sanatate. Aceasta este singura editura juridica de anvergura globala care este prezenta in Romania, incepand cu anul 2005. Grupul Wolters Kluwer s-a coagulat in forma sa multinationala acum mai bine de 175 de ani si isi continua astazi activitatea cu succes in peste 50 de tari din toata lumea.

Cartea Convinge judecatorul – Tehnica si arta convingerii instantei se va gasi la eveniment sau poate fi achizitionata in exclusivitate din magazinul online www.wolterskluwer.ro

 

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.