Manager Regional pentru zona Brasov, Sibiu, Mures, Dambovita si Prahova de la 1 Noiembrie 2018

Admin/ November 9, 2018/ Articole

Wolters Kluwer Brasov

Stimati parteneri. Ne face placere sa va anuntam ca de la 1 noiembrie 2018, in zona judetelor Brasov, Sibiu, Mures, Prahova si Dambovita avem un manager regional, care va putea da curs oricarei solicitari din partea dumneavoastra legata de produsele si serviciile Wolters Kluwer Romania: Sintact.ro, Sintact Analytics, iDrept, LexForce sau solutii software personalizate. Marina Tecla este angajata Wolters Kluwer Romania din anul 2014, facand fata cu succes tuturor provocarilor aparute. Marina va coordona, din noua sa pozitie, activitatile de Key Account ale Wolters Kluwer in judetele Brasov, Sibiu, Mures, Prahova si Dambovita.

Marina abia asteapta sa va intalneasca si sa va ajute cu orice informatie despre cum va puteti imbunatati rezultatele si productivitatea folosind solutiile dezvoltate de Wolters Kluwer Romania, fie ca vorbim despre documentarea juridica (legislatie, jurisprudenta, doctrina, comentarii, fluxuri, reviste de drept etc.) si despre consultarea situatiei judiciare a actualilor sau potentialilor parteneri de afaceri,  fie despre gestionarea eficienta a dosarelor clientilor sau urmarirea acestora in instanta cu minim de efort si resurse alocate.

Va incurajam sa luati legatura cu ea pentru a va oferi raspunsuri si solutii pentru orice solicitare din partea dumneavoastra sau a companiei dumneavoastra. In functie de disponibilitatea si agenda dumneavoastra, puteti stabili o intalnire incepand cu data de 1 noiembrie 2018.

Detalii contact:
Marina Tecla
Email: marina.tecla@wolterskluwer.com
Telefon: 0760664436 sau 0767518943

Share this Post