NOU! A aparut editia 2014 a Ghidului privind admiterea la INM si in magistratura, autor Cristi Danilet

Admin/ July 29, 2014/ Articole, Noutati

Admiterea la INM 2014Editura Wolters Kluwer Romania pune la dispozitia celor interesati Admiterea la INM si Magistratura 2014, Ghid practic: intrebari, legislatie, teste.

Inca de la prima sa aparitie – 2012 – Ghidul s-a bucurat de succes pe piata juridica, datorita unei abordari foarte practice si complete:
–          peste 260 de intrebari si raspunsuri ce trateaza toate aspectele implicate in pregatirea si sustinerea examenului
–          legislatia incidenta adusa la zi
–          grilele de intrebari si raspunsurile din 2013

Autorul, Cristi Danilet, este recunoscut pentru experienta sa de magistrat si membru CSM. Din aceasta postura impartaseste celor interesati de cariera de magistrat cunostintele si sfaturile necesare pentru o informare completa nu numai asupra examenului in sine ci si asupra profesiei alese.

Admiterea la INM si in magistratura 2014 este un instrument concis si complet, capabil sa va ghideze pas cu pas pentru a nu rata pregatirea temeinica pentru examenul de intrare in magistratura.

Din cuprins:

–          Profesia de magistrat: drepturi si obligatii, salariu, modalitati de recrutare
–          Inscrierea la concurs: conditiile pentru a deveni magistrat, actele necesare pentru dosarul de inscriere, greseli frecvente ce pot fi evitat
–          Admiterea la INM in 2014: data, calendarul de desfasurare, taxa de participare
–          Desfasurarea concursului: locatie, accesul in sala, modificari ale regulilor fata de anii precedenti
–          Probele de concurs: descrierea fiecarei probe, barem, contestatii, sistemul de notare

Cartea contine un index al intrebarilor ce face posibila identificarea rapida a solutiilor cautate. Legislatia este actualizata cu ultimele Hotarari CSM incidente in materie. Ultima parte contine tematica si bibliografia examenului din 2014, precum si grilele de intrebari si raspunsuri din 2013.

Ca viitor magistrat alege sa fii pregatit!

Comanda acum accesand Admiterea la INM si Magistratura 2014 >>

 

Share this Post