Noutatile pe care le aduce Gala Excelentei in Mediere editia a II-a

Wkro/ April 17, 2014/ Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

MediereGala Excelentei in Mediere editia a II-a va avea loc la Cluj-Napoca in data de 15 mai 2014 si este organizata de Medierenet.ro impreuna cu Asociatia Mediere Medias sub patronajul Consiliului Judetean Cluj. Acesta este evenimentul anual in cadrul caruia sunt premiati mediatorii pentru activitatea lor si reprezinta modalitatea de  promovare a corpului profesional al mediatorilor.

Gala Excelentei in Mediere este, in acest an, evenimentul care reprezinta finalul a trei actiuni: lansarea primei editii a Anuarului Mediatorilor, votul online al colegilor mediatori din toata tara pentru cei care vor fi premiantii actualei editii si  festivitatea de premiere care va avea loc in cadul Galei Excelentei in Mediere.

Anuarul Mediatorilor

Anuarul Mediatorilor este o premiera nationala in domeniul medierii, asa cum a fost si prima editie a Galei Excelentei in Mediere desfasurata in 27 septembrie 2013 la Cluj Napoca.

Anuarul Mediatorilor este primul compediu cu informatii despre mediatori si mediere, esential pentru orice persoana din mediul de business, mass-media si potentialii clienti care vor sa afle despre medierea din Romania.

Pentru aparitia in Anuarul Mediatorilor poate fi ales unul din cele 4 module de prezentare propuse de organizatori, special concepute pentru promovarea corecta si legala a mediatorilor.

Termenul limita de inscriere in Anuarul Mediatorilor este 25 aprilie 2014. Anuarul Mediatorilor va fi lansat cu ocazia Galei Excelentei in Mediere 2014.

Premiantii Galei Excelentei in Mediere 2014

Pentru prima data in randul mediatorilor din Romania premiantii evenimentului sunt propusi si votati de colegii mediatori din toata tara care au la dispozitie o platforma de vot online.

Pentru acest demers mediatorii au fost invitati sa completeze formularul de vot on-line cu propriile optiuni, pana in data de 9 mai 2014, ora 24.

Premiile acordate sunt:

1. Premiul pentru perseverenta si implicare in realizarea cadrului legislativ in domeniul medierii din Romania
2. Premiul pentru promovarea medierii in randul studentilor
3. Premiul pentru cel mai prezent mediator in mass-media
4. Premiul pentru asociatia/organizatia/mediatorul care a realizat rapoarte/statistici privind medierea si profesia de mediator
5. Premiul pentru spirit practic in realizarea unei carti pentru mediatori
6. Premiul pentru activitatea depusa pentru mediere si mediatori
7. Premiul pentru Business Mediatorul – biroul/societatea civila de mediatori cu cel mai mare numar de mediatori/asociati
8. Premiul pentru implicare si abnegatie in mediere
9. Premiul pentru propuneri inedite in organizarea profesiei de mediator
10. Premiul pentru cea mai creativa abordare a profesiei de mediator
11. Premiul “Mediatorul Anului”
12. Premiul “Mediatorul Mediatorilor “- pentru activitatea de armonizare si unitate in cadrul corpului profesional, informatii si suport
13. Premiul “Stiloul mediatorului” – pentru cel mai bun articol, dezbatere
14. Premiul pentru cel mai tanar mediator
15. Premiul pentru organizatia/asociatia cu cea mai putin apreciata activitate

Organizatorii isi rezerva dreptul de a acorda premii de excelenta, in afara competitiei ale carei reguli sunt expuse in regulament.

Gala Excelentei in Mediere editia a II-a

Gala Excelentei in Mediere 2014 are loc in Cluj-Napoca, in data de 15 mai 2014, de la ora 16.00. La eveniment pot participa mediatori autorizati, indiferent de asociatia sau organizatia din care fac parte, mediatori in curs de autorizare si persoanele interesate de mediere.

Cei care doresc sa participe la Gala Excelentei in Mediere 2014 au la dispozitie un formular de inregistrare, pe care il pot completa online, aici. Termenul limita pentru inregistrarea participarii este 5 mai 2014.

Evenimentul este organizat in salonul resturant din cadrul complexului Univers T, care ofera si preturi speciale pentru cazarea participantilor. Detalii aici.

Compania Wolters Kluwer Romania, parte a grupului multinational Wolters Kluwer, cunoscut pe piata internationala ca unul dintre cei mai mari furnizori de informatie specializata, produse si servicii dedicate profesionistilor, este partener al Galei Excelentei in Mediere editia a II-a, Cluj-Napoca, 15 mai 2014.

In calitate de partener al evenimentului, Wolters Kluwer Romania, ofera tuturor participantilor la Gala Excelentei in Mediere 2014 un voucher in valoare de 300 de lei, care reprezinta accesul gratuit la platforma de informare juridico-legislativa iDrept Fiscal timp de 30 zile.

La Gala Excelentei in Mediere 2014 fiecare participant primeste cadou un numar din revista Wolters Kluwer in format electronic (pdf).

Pentru mai multe delalii despre Gala Excelentei in Mediere editia a II-a, va invitam să vizitati site-ul Medierenet.ro.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.