Pandectele Romane nr.11 in format eBook cu 96% reducere!

Wkro/ December 20, 2012/ Promotii, Recomandari

Pandectele Romane nr.11/2012

Revista Pandectele romane are, incepand cu  numarul 11/2012, un nou design si o noua structura:

∫       Pastram traditia Pandectelor interbelice prin modul de organizare al continutului, asa cum a fost gandit de fondatorul ei, Constantin Hamangiu: Doctrina si Jurisprudenta instantelor nationale.

∫       Aducem un plus de noutate prin Dosarul revistei, dedicat unei teme actuale, dezbatuta de autori de prestigiu. Aflam direct de la specialisti opinii pertinente in Interviurile revistei!

∫       In sectiunea Din arhiva Pandectelor, readucem in atentie materiale de mare valoare, publicate in Pandectele interbelice. Pastram amprenta timpului si a stilului vechi in cele 16 pagini ale sectiunii de culoare sepia, pentru o incursiune autentica in lumea interbelica a dreptului!

∫       Aducem mai mult rafinament prin noul design si tiparul la doua culori. Facilitam cautarea prin Index si prin cuvintecheie.

Conservam valoarea si promovam calitatea cercetarii juridice pentru a continua o opera inceputa acum mai bine de 90 de ani!

comanda acum Pandectele Romane in format eBook cu 96% reducere

*Promotie valabila in perioada 19 decembrie 2012 – 6 ianuarie 2013

 

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.