Prima conferinta nationala a expertilor in legislatia muncii

Wkro/ March 25, 2013/ Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

Wolters Kluwer Romania participa in calitate de partener la cel mai important eveniment al anului, in domeniul legislatiei muncii ce va fi organizat in data de 30 mai 2013, in aula Universitatii Ecologice din Bucuresti.

Organizatori:

> Uniunea Nationala a Expertilor in Legislatia Muncii
> Universitatea Ecologica din Bucuresti
> Asociatia de Dreptul Muncii

Conferinta isi propune sa reuneasca practicieni din legislatia muncii pentru a deslusi impreuna problemele izvorate din relatiile de munca angajat / angajator.  In cadrul conferintei se vor discuta teme de actualitate si de mare importanta in acest moment, cum ar fi impactul noului cod de procedura civila in dreptul muncii, se vor analiza spete dificile cu privire la incetarea contractului individual de munca sau cu privire la raspunderea salariatului pentru prejudiciul adus angajatorului.

Lectorii conferintei sunt deschisi sa raspunda la orice intrebari in materia dreptului muncii primite din partea participantilor, sau orice subiecte neclare abordate de participanti, nu numai pe temele propuse mai sus.

Mai multe detalii despre conferinta, gasiti aici.

 

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.