Probleme dificile de drept civil. Impact in afaceri

Wkro/ September 16, 2014/ Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

PDDC-2014Wolters Kluwer Romania participa, in calitate de partener, la conferinta Probleme dificile de drept civil. Impact in afaceri ce se desfasoara in zilele de 2 si 3 octombrie 2014, la Centrul de conferinte Auditorium Pallady, Aula Magna.

Codul civil este centrul de greutate al dreptului romanesc. Odata cu intrarea lui in vigoare, la data de 1 octombrie 2011, Romania a intrat intr-o noua etapa de modernizare juridica.

Cea de a III-a editie a conferintei Probleme dificile de drept civil reuneste profesori prestigiosi si profesionisti cu experienta, care pun in lumina dificultatile juridice si provocarile noului Cod civil, din perspectiva impactului lor asupra mediului de afaceri.

Pe parcursul a doua zile, prezentarile si dezbaterile vor evidentia probleme si vor dezvalui solutii, aducand o lumina proaspata si incurajatoare pentru profesionistii dreptului.

Conceptul evenimentului
Fiecare speaker va realiza abordari punctuale:
– prezinta o problema dificila, cu impact asupra mediului de afaceri, aratand in ce consta dificultatea (ex.: textul poate fi interpretat in mod diferit, textul nu se coreleaza cu alt text, textul intra in contradictie cu un text dintr-o alta reglementare, textul naste jurisprudenta divergenta, textul nu este suficient de clar, textul este criticabil…)
– propune o solutie de rezolvare a dificultatii, si
– discuta cu participantii pe marginea problemei si raspunde la intrebari.

Pentru a provoca speakerii sa abordeze probleme pe care le considerati interesante, in legatura cu aspectele la care acestia se vor referi in cadrul interventiilor, va rugam sa ne scrieti folosind pagina de contact.

Comitetul de organizare: dr. Adriana ALMASAN, dr. Flavius BAIAS, dr. Lucian BERCEA, dr. Claudiu BUGLEA, dr. Oana ISPAS, dr. Florin MOTIU, dr. Bazil OGLINDA, dr. Radu RIZOIU, dr. Andrei SAVESCU, dr. Claudiu SEUCAN, dr. Mihai SANDRU

Wolters Kluwer Romania, partener special JURIDICE.ro, ofera tuturor participantilor vouchere iDrept in valoare de 570 lei si care includ: iDrept Expert si Comentarii la (i) Drept civil, (ii) Codul de procedura civila si (iii) Flux civil

Mai multe detalii despre eveniment si inscrieri accesati JURIDICE.RO.

 

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.