SEMINAR DE FISCALITATE – Cele mai recente modificari fiscale

Wkro/ April 5, 2013/ Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

Invata de la specialisti!

BDO Romania si Wolters Kluwer Romania va ofera acces la informatii legate de cele mai recente modificari fiscale, prezentate in seminarul de fiscalitate, organizat joi, 11 aprilie 2013, la sediul BDO Romania.

Seminarul va fi inregistrat si va putea fi urmarit pe site-ul www.wolterskluwer.ro.

Subiectele abordate vizeaza modificarile fiscale introduse prin O.G. nr. 8/2013 privind modificarea Codului fiscal si H.G. nr. 84/2013 privind modificarea si completarea Normelor Metodologice de aplicare a Codului fiscal.

Vor fi dezbatute elemente de noutate privind:

  • impozitul pe profit
  • impozitul pe veniturile nerezidentilor
  • impozitul pe venit
  • TVA

Seminarul va fi condus de Dan Barascu si va raspunde la probleme practice, propuse de participanti.

Dan Barascu este Partener al Departamentului de Taxe BDO Romania si International Tax Coordinator la nivel de retea. Are o experienta de peste 10 ani in domeniul consultantei fiscale si a coordonat pana in prezent departamentul de taxe al unei importante companii de consultanta de pe piata nationala, membra a unei alte retele internationale de profil. Dan este membru al Camerei Consultantilor Fiscali (CCF) si al CECCAR. Activitatea sa profesionala presupune si prezenta activa in grupurile de lucru constituite pentru imbunatatirea legislatiei fiscale din Romania din cadrul American Chamber of Commerce (AmCham) si Foreign Investors Council (FCI).

Doua companii recunoscute la nivel global, ofera practicienilor din Romania cele mai  avizate informatii fiscale!

BDO ROMANIA este firma membra pentru Romania a retelei BDO, retea ce ocupa locul cinci in ierarhia mondiala a firmelor de audit si consultanta, avand peste 54,000 profesionisti ce opereaza prin 1,204 birouri in 138 tari. BDO Romania are o experienta de peste 20 ani in prestarea de servicii profesionale, incorporand in serviciile sale standardele profesionale specifice retelei BDO la nivel mondial.

WOLTERS KLUWER ROMANIA este parte a grupului multinational Wolters Kluwer, cunoscut pe piata internationala ca unul dintre cei mai mari furnizori de informatie specializata, produse si servicii dedicate profesionistilor, cu o prezenta mondiala in peste 40 de tari si o experienta de peste 175 de ani. Wolters Kluwer Romania a fost infiintata in 2005 si ofera profesionistilor din domeniul juridic si economic din Romania atat produse tiparite si digitale, cat si servicii si solutii software.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.