Sintact Lex Force – solutia completa pentru un business de avocatura

Wkro/ December 10, 2013/ Noutati, Recomandari

Special pentru clientii Wolters Kluwer Romania, pe parcursul anului 2013, gama de produse electronice adresate profesionistilor este diversificata prin lansarea a 3 noi produse:

SintactFlux SintactLexForce Sintact X

 Gestioneaza mai multe dosare si activitati intr-un timp mai scurt doar cu Sintact Lex Force!

Acum ai la indemana inca o noua solutie software marca Sintact, conceputa de avocati pentru avocati si dedicata administrarii intr-un mod facil si eficient a tuturor activitatilor zilnice.

Cu Sintact Lex Force munca administrativa a unui avocat se reduce considerabil, pentru ca timpul alocat rezolvarii si documentarii cazurilor practice sa creasca si sa devina mai productiv.

Sintact Lex Force ofera:

Siguranta datele cazului si ale clientilor tai sunt organizate si securizate, ai siguranta datelor direct pe serverul tau

Planificare si raportarepermite planificarea taskurilor tale si ale colegilor tai si genereaza informatii despre stadiul rezolvarii acestora

Eficienta  gasesti simplu datele financiare relevante si ai un flux eficient pentru documente si informatii; controlezi fara efort fluxul de raportare, facturare, incasare

 SINTACT LEX FORCE
SOLUTIA COMPLETA PENTRU UN BUSINESS DE AVOCATURA

Organizarea dosarelor si a documentelor Permite organizarea documentelor in fisiere pe clienti si contracte, genereaza automat contracte de asistenta pe baza unor sabloane Microsoft Word. Ofera evidenta operatiilor efectuate la un dosar si a timpului necesar efectuarii acestora.
Integrare dosare cu portal.just.ro Aplicatia se sincronizeaza automat cu portalul instantelor de judecata portal.just.ro, pentru a urmari dosarele si termenele de instanta.
Monitorizare insolventa Permite verificarea convocarilor sau a altor evenimente notificate in Buletinul Procedurilor de Insolventa pentru una sau mai multe persoane juridice.
Calendar si notificari Calendarul Sintact Lex Force monitorizeaza termenele si notifica expirarea acestora. Este disponibil pe PC, tablete, telefoane, notebook-uri.
Managementul echipei si evaluarea financiara a activitatii Special pentru lucrul in echipa, ofera o agenda de lucru si posibilitatea de a stabili seturi de permisiuni, raportarea timpului de executie, alocarea de taskuri pentru avocati, urmarirea incasarilor realizate de fiecare avocat si rapoarte financiare complexe.
Raportare financiara si facturare Contine un modul financiar complet ce permite:
–  Generarea facturilor si chitantelor pe baza unor sabloane particularizate
–  Evidentierea incasarilor, datoriilor si cheltuielilor, esalonarea onorariilor
–  Generarea rapoartelor financiare pe client, contract sau cabinet/societate
–  Evidentierea automata a scadentelor de plata in calendar (agenda avocatului)
–  Posibilitatea de a contracta, tarifa si factura in mai multe monede (RON, EURO, USD)
–  Flexibilitate in stabilirea tarifelor orare, ele putandu-se configura pe societate, contract sau avocat
Securitate,  confidentialitate, back-up Accesul la serverul Sintact Lex Force se face printr-o conexiune securizata, prin tehnologia VPN. Serverul ofera backup pentru datele stocate pe calculatoarele din cadrul organizatiei.
Acces rapid la server de oriunde si supravegherea locatiei Puteti accesa softul Sintact Lex Force din orice locatie si la orice ora, de pe orice dispozitiv mobil (laptop, tableta, smartphone). Mai mult, Serverul Lex Force dispune de un modul de conectare camere video, de asemenea, disponibil oriunde si oricand.

Beneficiati acum de cele mai performante produse electronice de informare juridica!

Cereti informatii despre produsele Sintact sau comandati
la 031.224.41.58 sau la clienti@wolterskluwer.ro!

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.