Sintact.ro – plaftorma online pentru managementul practicilor juridice in companii

Admin/ November 21, 2018/ Articole

Sintact.ro este dezvoltat de Wolters Kluwer, lider european în managementul practicilor juridice de peste 30 de ani. Acest software online este special proiectat pentru a face viața mai ușoară într-un departament juridic sau într-o companie, indiferent de dimensiunile acesteia.

Sintact.ro oferă o gamă completă și unică de caracteristici: cel mai performant motor de căutare și cea mai vastă bază de documente și informații juridice, astfel încât ajungi în timp record la speța relevantă cazurilor tale. Fiind o aplicație online, o poți accesa de pe orice dispozitiv, lucrând oriunde dispui de conexiune la Internet.

Contine cea mai vastă bază de date juridice din România, cu peste 10 milioane de hotărâri judecătorești de la toate instanțele naționale (toate orientările jurisprudențiale din România până în prezent). Cu sintact.ro scurtezi enorm timpul dedicat cercetării juridice folosind cel mai performant motor de căutare, cu multiple opțiuni de filtrare și căutare progresivă, care îți vor oferi doar informațiile relevante pentru cazurile tale.

Sintact.ro oferă toate informațiile de care ai nevoie: peste 10 milioane de hotărâri judecătorești de la toate instanțele naționale, legislația românească și europeană, fluxuri (civile și fiscale), comentarii ale specialiștilor și somităților în domeniul pe marginea principalelor legi și coduri, edițiile complete ale revistelor române de drept și multe alte informații juridice necesare unei documentări complete a cazurilor tale. În plus, poți accesa aceste informații de oriunde și de pe orice dispozitiv, tot ceea ce ai nevoie fiind doar o conexiune la internet.

Toți utilizatorii de Sintact.ro beneficiază de suport tehnic din partea experților Wolters Kluwer România, pentru instruire și pentru rezolvarea problemelor.

Sintact.ro este instrumentul esențial pentru consultarea doctrinei, jurisprudenței și legislației, pentru că este conceput cu funcții avansate de căutare, care simplifică și accelerează procesul de documentare juridică.

Adresându-se în mod special avocaților, magistraților, notarilor și economiștilor, Sintact.ro îți pune la dispoziție cea mai mare bază de informații juridice din România, dar și noutățile relevante din domeniu.

Share this Post