Smarter Finances: Foreseeing and Managing Risk

Wkro/ March 6, 2013/ Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

Joi, 7 martie 2013, Wolters Kluwer Romania participa, in calitate de partener, la conferinta „Smarter Finances: Foreseeing and Managing Risk” ce se desfasoara la Banca Nationala a Romaniei, Sala Mitita Constantinescu, Bucuresti.

Smarter Finances: Foreseeing and Managing Risk

Evenimentul, organizat de Oxygen Events, este sustinut de Banca Nationala a Romaniei, IBM Romania, Asociatia Romana a Bancilor si Asociatia Analistilor Financiar-Bancari din Romania, iar speakerii fac parte din top managementul institutiilor financiar-bancare cat si ai firmei IBM din New-York si Romania.

Dezbaterile si prezentarile se vor concentra pentru a oferi o imagine completa despre cum profesionisti exceptionali vad viitorul afacerilor si despre cum poate fi imbunatatit acest lucru, concentrandu-ne  pe MR (management de risc), risc colateral, managementul riscului de lichiditate si al scoring-ului de credit.

Speakerii vor completa cu explicatii asupra modului in care bancile, institutiile de asigurari si institutiile financiare pot fi ajutate sa administreze mai bine riscul, in contextul cadrului de reglementare in schimbare. In timpul acestui eveniment specialistii isi vor impartasi opiniile privind unele dintre provocarile aduse de noile reglementari, consecintele ce decurg din criza financiara si tendintele care se contureaza in comunitatea financiara la nivel global.

Solutiile managementului riscului de credit permit:
•   Cuantificarea centralizata a expunerilor  care furnizeaza o imagine consolidata a riscului de credit
•   Fluxuri automate de lucru si punctele de vedere pentru administrarea limitelor de credit
•   Un punct de vedere integrat al expunerilor prin clase de active si linii de activitate care sa ajute la reducerea costurilor

UPDATE:

BNR 029

BNR 032

BNR 031

BNR 033

BNR 035

BNR 038

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.