Vino sa iti iei punctele profesionale!

Wkro/ February 20, 2014/ Noutati, Recomandari

Puncte profesionale20 DE PUNCTE PROFESIONALE PENTRU TINE

Campania Esti avocat? Vino sa iti iei punctele profesionale! ofera avocatilor o modalitate simpla si eficienta de a obtine punctele profesionale necesare in cadrul programului de pregatire profesionala continua.

NOTA: Campania face parte din proiectul SCRIE PRACTIC al Editurii Wolters Kluwer Romania, prin care promovam o literatura juridica practica, directa, orientata catre nevoile pragmatice si imediate ale profesionistilor si publicului, aliniata la tendintele publicisticii juridice internationale.

Publicarea unui singur articol intr-una dintre revistele WOLTERS KLUWER ROMANIA conduce la recunoasterea unui numar de 20 de ore de pregatire profesionala! Adica toate punctele profesionale necesare pentru un an de zile.

Statutul profesiei de avocat, art. 316 alin. (1) lit. d):

„Reprezinta modalitati de pregatire profesionala continua, in cadru organizat: (…)
d) redactarea si publicarea de note, articole, eseuri, studii pe probleme juridice; (…)”

Hotararea UNBR nr. 14/2008 privind pregatirea profesionala continua a avocatilor, pct. c):

„Avocatilor cu activitate publicistica juridica li se vor recunoaste, pentru fiecare articol publicat, un numar de 10 ore de pregatire profesionala, daca articolul se publica intr-o revista de circulatie locala, 20 de ore de pregatire profesionala continua pentru articolele publicate in reviste de circulatie si recunoastere nationala si 30 de ore de pregatire profesionala pentru avocatii cu activitate publicistica internationala.”

descarca aici pdf >>

Mai multe informatii despre aceasta campanie gasiti aici >>

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.