White December: 40 de zile de ninsori cu extra-beneficii!

Wkro/ November 27, 2013/ Promotii, Recomandari

Wolters Kluwer redefineste Black Friday si aduce White December: 40 de zile de ninsori cu extra-beneficii!

White December

De ce sa existe 1 singura zi de reduceri, si aceasta sa fie „neagra”? Ai acum 40 de zile albe cu reduceri garantate!


IATA EXTRA-BENEFICIILE TALE:

40% REDUCERE

La orice achizitie facuta in perioada 27 Noiembrie 2013 – 5 Ianuarie 2014, pentru produsele din campanie, primesti o reducere substantiala de 40% din pretul de lista!

4 PRODUSE

Esti la curent cu toate noutatile juridice importante. Esti organizat. Esti eficient.
Ai timpul de partea ta!

Abonamente revisteRevistele Wolters Kluwer, Abonamente 2014: Pandectele Romane, Revista Romana de Dreptul Afacerilor, Revista Romana de Dreptul Muncii, Revista Romana de Drept European – Te informezi usor si rapid din articole ce trateaza cele mai controversate si actuale probleme juridice, economice si fiscale. Beneficiezi de o sursa bogata de informare si documentare pentru toate categoriile de profesionisti din domeniul juridic.
Abonamente aici >>

 

 

Sintact FluxSintact FLUX – Acum gasesti toate informatiile juridice de care ai nevoie intr-o diagrama interactiva. Cu solutia software Sintact Flux ai intr-o singura imagine pasii procedurilor legislative romanesti si informatiile relevante aferente!
Mai multe detalii aici >>

 

 

 

Sintact ComentariiSintact Comentarii – Acum ai la indemana explicatii ale principiilor de drept, practici de succes si sfaturi de la specialisti! Folosind solutia software Sintact Comentarii ai toata informatia la un loc: lege, norme, jurisprudenta, comentarii. Astfel gasesti rapid informatia necesara si beneficiezi de un instrument de analiza a riscurilor juridice. Mai mult, esti tot timpul la curent cu modificarile legislative in domeniile de interes!
Mai multe detalii aici >>

 

 

Sintact Lex ForceSintact Lex Force – Gestioneaza mai multe dosare si activitati intr-un timp mai scurt! Sintact Lex Force solutia dezvoltata de avocati pentru avocati. O solutie software completa pentru organizarea eficienta a activitatilor tale.
Mai multe detalii aici >>

 

 

 

40 ZILE

In orice zi comanzi, reducerea este garantata! Ai 40 de zile de promotie in perioada 27 Noiembrie 2013 – 5 Ianuarie 2014 in care iti garantam aplicarea unui discount de 40% pentru achizitia produselor din campanie!

Suna acum la 031.224.41.58 sau trimite un email la vanzari@wkro.ro pentru mai multe detalii!

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.