Wolters Kluwer lanseaza oficial cartea juridica a anului: Convinge judecatorul

Wkro/ June 3, 2014/ Articole

Convinge judecatorulWolters Kluwer Romania are onoarea sa anunte lansarea oficiala, in exclusivitate, a lucrarii domnului ADRIAN TONI NEACSU: Convinge judecatorul. Tehnica si arta convingerii instantei – o carte unica in literatura juridica romaneasca.

Incepand cu 2 iunie cartea este disponibila in stoc. Pentru precomenzile efectuate in luna mai, livrarea se realizeaza in perioada 3 – 15 iunie 2014, in ordinea primirii comenzilor.

De asemenea, va reamintim faptul ca lucrarea poate fi comandata prin magazinul online www.wolterskluwer.ro sau la sediul Editurii Wolters Kluwer din Bd-ul Tudor Vladimirescu nr. 22, Cladirea Green Gate, et. 6, in fiecare zi de luni pana vineri, in intervalul orar 14:00 – 16:00.

Scrisa intr-un stil accesibil si dinamic, lucrarea reprezinta o excelenta prezentare a perspectivei judecatorilor asupra proceselor.

Prin intreaga sa activitate, avocatul urmareste sa convinga judecatorul. Pentru a castiga procese, avocatul trebuie sa scrie bine si sa vorbeasca eficient. Adrian Toni Neacsu reuseste sa prezinte sistematic toate activitatile avocatului in instanta din perspectiva cresterii sanselor de persuasiune a judecatorului. Cum trebuie sa arate o cerere de chemare in judecata pentru a atrage atentia judecatorului, cum trebuie sa fie structurata aceasta pentru a convinge judecatorul, cum trebuie sa vorbesti in fata judecatorului pentru a-l impresiona si a tine minte cat mai mult la pronuntare din ceea ce ai spus. Cum analizeaza judecatorul un dosar, cum i se formeaza convingerea si cum adopta o solutie iar nu alta.

O carte despre tehnicile si abilitatile care pot determina o activitate judiciara mai performanta si mai eficienta in relatia cu instantele.

Wolters Kluwer Romania este parte a grupului multinational Wolters Kluwer, cunoscut pe piata internationala ca unul dintre cei mai mari furnizori de informatie specializata, produse si servicii dedicate profesionistilor. Wolters Kluwer Romania a fost infiintata in 2005 si ofera profesionistilor din domeniul juridic si economic din Romania atat produse tiparite si digitale, cat si servicii si solutii software. Ca parte a grupului Wolters Kluwer, misiunea noastra este de a dezvolta si oferi in Romania acele solutii care vin in intampinarea nevoilor specialistilor romani, utilizand criteriile si valorile Wolters Kluwer.

Mai multe informatii pot fi gasite si pe www.castigaprocese.ro sau pagina de Facebook: Convinge Judecatorul.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.