Convinge Judecatorul lansata la Ramnicu Valcea de Ziua Avocatului Roman

Wkro/ June 23, 2014/ Articole

Wolters Kluwer Romania invita clientii aflati in zona Ramnicu Valcea sa participe la un eveniment de exceptie!

Baroul Valcea organizeaza sarbatorirea “ZILEI AVOCATULUI ROMAN” prin seminarul “STAREA PROFESIEI DE AVOCAT“ – o dezbatere fara restrictii si prejudecati despre starea profesiei azi, legislatia acesteia si relationarea cu sistemul de justitie si celelalte profesii juridice.

Evenimentul se desfasoara in cadrul Bibliotecii Judetene Antim Ivireanul din Ramnicu Valcea, marti, 24 iunie 2014, orele 14-15:30.

Invitat: redactorul sef al Revistei “Pandectele Romane”, dl. av. Adrian Toni Neacsu, autorul cartii eveniment “CONVINGE JUDECATORUL. TEHNICA SI ARTA CONVINGERII INSTANTEI”.

Prin intreaga sa activitate, avocatul urmareste sa convinga judecatorul. Pentru a castiga procese, avocatul trebuie sa scrie bine si sa vorbeasca eficient. Adrian Toni Neacsu reuseste sa prezinte sistematic toate activitatile avocatului in instanta din perspectiva cresterii sanselor de persuasiune a judecatorului. Cum trebuie sa arate o cerere de chemare in judecata pentru a atrage atentia judecatorului, cum trebuie sa fie structurata aceasta pentru a convinge judecatorul, cum trebuie sa vorbesti in fata judecatorului pentru a-l impresiona si a tine minte cat mai mult la pronuntare din ceea ce ai spus. Cum analizeaza judecatorul un dosar, cum i se formeaza convingerea si cum adopta o solutie iar nu alta.

O carte despre tehnicile si abilitatile care pot determina o activitate judiciara mai performanta si mai eficienta in relatia cu instantele.

Aceasta carte este in esenta despre judecatori, avocati si locul intalnirii lor, sala de judecata. Intrucat am fost o lunga perioada judecator iar acum sunt avocat, este si o carte autentica, despre un domeniu care nu poate fi analizat niciodata doar de teoreticieni. Desi cartea abordeaza un domeniu foarte vechi al stiintelor juridice, elocinta judiciara, in Romania practic acesta este necunoscut si nefrecventat. De aceea, aceasta carte isi asuma si riscurile inerente deschiderii unor noi drumuri de interes doctrinar. In fine, aveti in mainile dumneavoastra o carte despre drept, insa in aceeasi masura o carte altfel. Este o lucrare despre eficienta, despre pragmatism judiciar si despre succes.”

Adrian Toni Neacsu, Convinge judecatorul. Introducere

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.