100 de noi spețe relevante și sintezele lor pot fi consultate pe idrept.ro

Admin/ July 7, 2016/ Articole, Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

Portalul de documentare juridică idrept.ro a introdus, de la începutul anului, 100 de spețe relevante, provenite de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) și curțile de apel. Jurisprudența respectivă acoperă toate ramurile de drept și datează din anii 2014, 2015 și 2016.

NL-idrept-workshop-14iulie-950px

FIȘĂ SINTETICĂ. Cazurile disponibile în soluția informatică amintită sunt însoțite de câte o fișă sintetică, lucru ce face mult mai ușoară consultarea lor de către avocați, consilieri juridici, notari și alți profesioniști ai dreptului. Această fișă scoate în evidență problema de drept pe care o are instanța în atenție, rezultată dintr-o anumită stare de fapt dedusă judecății și apoi soluția și motivarea ei, dată de judecători.

REPERTOAR. Spețele selectate și apărute în 2016 în Monitorul Jurisprudenței, editat de Wolters Kluwer România, cuprind cauze aflate în ultimul grad de jurisdicție. Problemele de drept și soluțiile instanțelor extrase din fișele sintetice ale acestei jurisprudențe relevante (penală, civilă, procesual penală, procesual civilă, a muncii, a profesioniștilor și fiscală) pot fi consultate și în rubrica “Repertoar” a portalului idrept.ro. În acest fel, la întrebări specifice privind interpretări ale unor instituții juridice și ale unor articole din actele normative, mai ales că ultimii ani au fost marcați de schimbările legislative privind codurile, răspund chiar judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție și ai curților de apel, cele mai înalte foruri ale magistraturii din România.

idrept-950x230-carusel-mare

Dacă doriți să testați soluția juridică iDrept.ro, puteți solicita un DEMO gratuit la acestă adresa de mai jos:

http://info.wolterskluwer.ro/idrept-platforma-profesionala-pentru-documentare-juridica/

Share this Post