3 elemente puse in practica dupa atelierul Descopera actorul din tine

Wkro/ February 28, 2014/ Noutati, Recomandari

descoperaClaudiu Dascalescu, Jurist

“Activitatile zilnice intra intr-o rutina. Rutina pe care o desfasuram zilnic ne limiteaza in a actiona in situatii stresante. Tocmai din acest motiv avem nevoie de momente in care sa exersam, intr-un mediu controlat, noi modalitati de reactie in situatii limita.

In general ne cunoastem propriile limite, si de cele mai multe ori dorim sa le depasim. Cum poti face acest lucru daca nu exersezi constant?

Conceptul de JOC a fost cheia si instrumentul cel mai important. Sunt constient ca sunt multe de invatat si ca pe masura ce voi rezolva din inhibitiile pe care le-am dobandit de-a lungul timpului voi avea placerea de a descoperi lucruri noi despre mine. Partea frumoasa este ca in aceasta explorare nu stiu ce va urma, dar invat sa am incredere in mine si in potentialul meu. Pana la urma este vorba de o provocare personala!

Ce am facut dupa curs:

  1. am inlocuit frica cu o doza de curiozitate ceea ce mi-a permis sa ies din defensiva
  2. am inceput sa ma autoobserv si sa accept ca functionez de multe ori prin gesturi stereotipe
  3. am incercat sa exersez noi variante de raspuns bazate pe sentimente pozitive

Rezultatul a fost o comunicare mult mai relaxata si mai naturala cu ceilalti. O detasare care mi-a permis sa-mi canalizez energia spre solutii mai bune si nu pe justificarea greselilor. Cel mai bun rezultat este aceasta stare de confort interior si de siguranta ca fiind eu insumi nu am cum sa gresesc.

In rutina zilnica uitam sa ne jucam. Chiar daca uneori este exact lucrul de care avem nevoie pentru a depasi o situatie. Nu este doar un atelier practic. Este o experienta de care avem nevoie pentru a descoperi potentialul din noi.

Cred ca voi reveni la acest curs! In definitiv imi arata ca sunt mult mai bun decat credeam! :)”

***

Participa si tu la acest Atelier! Te invitam sa raspunzi acum la un scurt chestionar si sa ne spui cum luam legatura cu tine.

Apasa aici pentru a raspunde

La cererea publicului vom organiza mai multe sesiuni, dintre care primele doua in datele de:
15 – 16 Martie 2014 – Sambata si Duminica
9 – 10 Aprilie 2014 – Miercuri si Joi

Pentru orice alte detalii ne poti contacta la telefon 031.224.41.00 sau email: office@wolterskluwer.ro.

Particip

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.