Monitorul Oficial nr. 793/17.12.2013

Wkro/ December 17, 2013/ Monitorul Oficial

Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice
2275. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2013 al Societatii Comerciale Intretinere si Reparatii Locomotive si Utilaje ”CFR IRLU” – S.A., filiala Societatii Nationale de Transport Feroviar de Marfa ”C.F.R. Marfa” – S.A.

Ministerul Finantelor Publice
1985. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2013 al Societatii Comerciale ”Electrificare CFR” – S.A., filiala Companiei Nationale de Cai Ferate ”C.F.R.” – S.A.

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
90. Ordin privind aprobarea certificarii Companiei Nationale de Transport al Energiei Electrice ”Transelectrica” – S.A. ca operator de transport si de sistem al sistemului electroenergetic national

Ministerul Afacerilor Externe
1901. Ordin cu privire la conditiile de acordare a indemnizatiei diplomatice si de stabilire a cuantumului acesteia

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale
1415. Ordin pentru prorogarea termenului prevazut la art. 23 din Schema de ajutor de stat ”Stimularea dezvoltarii regionale prin realizarea de investitii pentru procesarea produselor agricole si forestiere in vederea obtinerii de produse neagricole”, aprobata prin Ordinul ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale nr. 12/2010

Ministerul Transporturilor
1271bis. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2013 al Societatii Comerciale Intretinere si Reparatii Locomotive si Utilaje ”CFR IRLU” – S.A., filiala Societatii Nationale de Transport Feroviar de Marfa ”C.F.R. Marfa” – S.A.

Ministerul Transporturilor
1270bis. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2013 al Societatii Comerciale ”Electrificare CFR” – S.A., filiala Companiei Nationale de Cai Ferate ”C.F.R.” – S.A.

Guvernul
1026. Hotarire privind transmiterea unei parti din imobilul ”Palatul Parlamentului”, proprietate publica a statului, din administrarea Senatului Romaniei in administrarea Regiei Autonome ”Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat”

Guvernul
108. Ordonanta urgenta pentru prorogarea termenului prevazut la alin. (1) al art. 56 din Legea nr. 185/2013 privind amplasarea si autorizarea mijloacelor de publicitate

Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice
2253. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2013 al Societatii Comerciale ”Electrificare CFR” – S.A., filiala Companiei Nationale de Cai Ferate ”C.F.R.” – S.A.

Ministerul Finantelor Publice
1987. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2013 al Societatii Comerciale Intretinere si Reparatii Locomotive si Utilaje ”CFR IRLU” – S.A., filiala Societatii Nationale de Transport Feroviar de Marfa ”C.F.R. Marfa” – S.A.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.