Monitorul Oficial nr. 792/17.12.2013

Wkro/ December 17, 2013/ Monitorul Oficial

Ministerul Finantelor Publice
1969. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2013 al Societatii Comerciale de Reparatii Locomotive ”C.F.R. – SCRL Brasov” – S.A., filiala Societatii Nationale de Transport Feroviar de Calatori ”C.F.R. – Calatori” – S.A.

Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice
2274. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2013 al Societatii Comerciale ”Interventii Feroviare” – S.A., filiala Companiei Nationale de Cai Ferate ”C.F.R.” – S.A.

Ministerul Finantelor Publice
1986. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2013 al Societatii Comerciale ”Interventii Feroviare” – S.A., filiala Companiei Nationale de Cai Ferate ”C.F.R.” – S.A.

Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice
2257. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2013 al Societatii Comerciale de Reparatii Locomotive ”C.F.R. – SCRL Brasov” – S.A., filiala Societatii Nationale de Transport Feroviar de Calatori ”C.F.R. – Calatori” – S.A.

Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice
2273. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2013 al Societatii Comerciale ”Informatica Feroviara” – S.A., filiala Companiei Nationale de Cai Ferate ”C.F.R.” – S.A.

Ministerul Finantelor Publice
1968. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2013 al Societatii Comerciale ”Informatica Feroviara” – S.A., filiala Companiei Nationale de Cai Ferate ”C.F.R.” – S.A.

Ministerul Transporturilor
1213. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2013 al Societatii Comerciale ”Interventii Feroviare” – S.A., filiala Companiei Nationale de Cai Ferate ”C.F.R.” – S.A.

Ministerul Transporturilor
1210. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2013 al Societatii Comerciale de Reparatii Locomotive ”C.F.R. – SCRL Brasov” – S.A., filiala Societatii Nationale de Transport Feroviar de Calatori ”C.F.R. – Calatori” – S.A.

Ministerul Transporturilor
1209. Ordin pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2013 al Societatii Comerciale ”Informatica Feroviara” – S.A., filiala Companiei Nationale de Cai Ferate ”C.F.R.” – S.A.

Ministerul Justitiei
. Protocol de Cooperare intre Ministerul Justitiei din Romania si Ministerul Justitiei din Muntenegru

Guvernul
1016. Hotarire pentru aprobarea Protocolului de cooperare dintre Ministerul Justitiei din Romania si Ministerul Justitiei din Muntenegru, semnat la Bucuresti la 19 noiembrie 2013

Guvernul
1015. Hotarire pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 1.115/2003 privind transmiterea unor imobile, proprietate publica a statului, din administrarea Ministerului Apararii Nationale in administrarea Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, pentru Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca

Guvernul
1014. Hotarire pentru aprobarea incetarii calitatii de membru a Inspectoratului General al Politiei Romane, reprezentat de Directia Politiei Transporturi, la Organizatia Companiilor Europene de Transport Feroviar si Autoritatilor Politienesti (COLPOFER)

Guvernul
1008. Hotarire privind recunoasterea Fundatiei ESTUAR ca fiind de utilitate publica

Guvernul
999. Hotarire pentru aprobarea amendamentelor convenite prin scrisorile semnate la Luxemburg la 19 martie 2013 si la Bucuresti la 25 martie 2013 intre Guvernul Romaniei si Banca Europeana de Investitii, la Contractul de finantare dintre Romania si Banca Europeana de Investitii privind Proiectul de reconstructie a drumurilor afectate de inundatii, semnat la Bucuresti la 22 decembrie 2005 si la Luxemburg la 27 decembrie 2005, si la Contractul de finantare dintre Romania si Banca Europeana de Investitii si Compania Nationala de Cai Ferate ”C.F.R.” – S.A. privind finantarea Proiectului de reabilitare a liniei de cale ferata Curtici-Simeria, semnat la Bucuresti la 22 decembrie 2005 si la Luxemburg la 27 decembrie 2005

Guvernul
943. Hotarire privind transmiterea unor parti de imobile din domeniul public al statului si din administrarea Administratiei Nationale ”Apele Romane” in domeniul public al judetului Teleorman si in administrarea Consiliului Judetean Teleorman, precum si darea in administrarea Consiliului Judetean Teleorman a unor parti de imobile aflate in domeniul public al statului si administrarea Administratiei Nationale ”Apele Romane”

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.