Monitorul Oficial nr. 570/30.7.2015

Admin/ July 30, 2015/ Monitorul Oficial

Consiliul de Mediere
39. Hotarire privind aprobarea Statutului profesiei de mediator

Parlamentul
224. Lege pentru modificarea si completarea Legii serviciului de alimentare cu apa si de canalizare nr. 241/2006

Presedintele Romaniei
683. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea si completare a Legii serviciului de alimentare cu apa si de canalizare nr. 241/2006

Guvernul
596. Hotarire privind aprobarea Notei de fundamentare referitoare la necesitatea si oportunitatea efectuarii cheltuielilor aferente proiectului de investitii ”Servicii de extindere si dezvoltare a sistemului informatic al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura”

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
123. Ordin privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de Societatea Comerciala EURO SEVEN INDUSTRY – S.R.L.

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
124. Ordin privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de Societatea Comerciala GAZ EST – S.A.

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
125. Ordin privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de Societatea Comerciala B.E.R.G. SISTEM GAZ – S.A.

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
126. Ordin privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de Societatea Comerciala MACIN GAZ – S.R.L.

Share this Post