Monitorul Oficial nr. 711/18.10.2012

Wkro/ October 18, 2012/ Monitorul Oficial

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale
222. Ordin pentru nominalizarea punctelor de debarcare si a centrelor de prima vanzare in vederea practicarii pescuitului comercial in habitatele piscicole naturale, cu exceptia ariilor naturale protejate

Guvernul
999. Hotarire pentru aprobarea unei plati din fondul de risc constituit in baza Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 64/2007 privind datoria publica

Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale
1929. Ordin privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2012 pentru Societatea Comerciala Operatorul Pietei de Energie Electrica ”Opcom” – S.A., filiala a Companiei Nationale de Transport al Energiei Electrice ”Transelectrica” – S.A.

Ministerul Finantelor Publice
1333. Ordin privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2012 pentru Societatea Comerciala Operatorul Pietei de Energie Electrica ”Opcom” – S.A., filiala a Companiei Nationale de Transport al Energiei Electrice ”Transelectrica” – S.A.

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri
1184. Ordin privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2012 pentru Societatea Comerciala Operatorul Pietei de Energie Electrica ”Opcom” – S.A., filiala a Companiei Nationale de Transport al Energiei Electrice ”Transelectrica” – S.A.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.