Monitorul Oficial nr. 791/17.12.2013

Wkro/ December 17, 2013/ Monitorul Oficial

Curtea Constitutionala
356. Decizie [R] referitoare la exceptia de neconstitutionalitate a dispozitiilor art. 47 alin. (5) raportate la cele ale art. 47 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii

Departamentul pentru Energie
452. Ordin privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli rectificat pe anul 2013 pentru Societatea Comerciala ”Electrica Furnizare” – S.A., filiala a Societatii Comerciale de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice ”Electrica” – S.A.

Guvernul
997. Hotarire privind suplimentarea cheltuielilor de personal prevazute in bugetul Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului cu sumele necesare achitarii drepturilor salariale stabilite prin titluri executorii, conform prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 71/2009 privind plata unor sume prevazute in titluri executorii avand ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar si ale Ordonantei Guvernului nr. 17/2012 privind reglementarea unor masuri fiscal-bugetare

Guvernul
992. Hotarire privind stabilirea numarului autorizatiilor de munca ce pot fi eliberate strainilor in anul 2014

Curtea Constitutionala
432. Decizie [R] referitoare la exceptia de neconstitutionalitate a prevederilor art. 8 din capitolul I al anexei nr. 5 la Legea nr. 63/2011 privind incadrarea si salarizarea in anul 2011 a personalului didactic si didactic auxiliar din invatamant

Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice
2504. Ordin privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli rectificat pe anul 2013 pentru Societatea Comerciala ”Servicii Energetice Muntenia” – S.A., filiala a Societatii Comerciale de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice ”Electrica” – S.A.

Ministerul Finantelor Publice
1976. Ordin privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli rectificat pe anul 2013 pentru Societatea Comerciala ”Servicii Energetice Muntenia” – S.A., filiala a Societatii Comerciale de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice ”Electrica” – S.A.

Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice
2271. Ordin privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli rectificat pe anul 2013 pentru Societatea Comerciala ”Electrica Furnizare” – S.A., filiala a Societatii Comerciale de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice ”Electrica” – S.A.

Ministerul Finantelor Publice
1966. Ordin privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli rectificat pe anul 2013 pentru Societatea Comerciala ”Electrica Furnizare” – S.A., filiala a Societatii Comerciale de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice ”Electrica” – S.A.

Ministerul Culturii
2646. Ordin privind declasarea partiala din Lista monumentelor istorice a imobilului ”Casa Nitulescu” din Pitesti, Bd. Victoriei nr. 52-52A, judetul Arges

Departamentul pentru Energie
537. Ordin privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli rectificat pe anul 2013 pentru Societatea Comerciala ”Servicii Energetice Muntenia” – S.A., filiala a Societatii Comerciale de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice ”Electrica” – S.A.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.