Monitorul Oficial nr. 864/27.11.2014

Admin/ November 27, 2014/ Monitorul Oficial

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
125. Ordin privind aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizata de Societatea Comerciala EURO SEVEN INDUSTRY – S.R.L. si pentru abrogarea lit. b) din anexa nr. 1 si a anexei nr. 3 la Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 23/2009 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. EURO SEVEN INDUSTRY – S.R.L.

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
126. Ordin privind aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizata de Societatea Comerciala GAZ SUD – S.A. si pentru abrogarea lit. b) din anexa nr. 1 si a anexei nr. 3 la Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 26/2009 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. GAZ SUD – S.A.

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
124. Ordin privind aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizata de Societatea Comerciala DESIGN PROIECT – S.R.L. si pentru abrogarea pct. b) din anexa nr. 1 si a anexei nr. 3 la Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 17/2009 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. DESIGN PROIECT – S.R.L.

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
120. Ordin privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de Societatea Nationala de Gaze Naturale ”Romgaz” – S.A. Medias

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
119. Ordin privind aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizata de Societatea Comerciala INTERGAZ – EST – S.R.L. si pentru abrogarea lit. b) din anexa nr. 1 si a anexei nr. 3 la Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 30/2009 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. INTERGAZ – EST – S.R.L.

Guvernul
1056. Hotarire privind alocarea unor sume defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru finantarea unor cheltuieli ale unitatilor de invatamant preuniversitar de stat finantate din bugetele locale, precum si ale unitatilor de invatamant special de stat finantate din bugetele proprii ale judetelor

Share this Post