Monitorul Oficial nr. 865/27.11.2014

Admin/ November 27, 2014/ Monitorul Oficial

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
128. Ordin privind aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizata de Societatea Comerciala HARGAZ HARGHITA GAZ – S.A. si pentru abrogarea lit. b) din anexa nr. 1 si a anexei nr. 3 la Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 29/2009 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. HARGAZ HARGHITA GAZ – S.A.

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
122. Ordin pentru modificarea ordinelor presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
121. Ordin privind aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizata de Societatea Comerciala CORDUN GAZ – S.A. si pentru abrogarea lit. b) din anexa nr. 1 si a anexei nr. 3 la Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 14/2009 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. CORDUN GAZ – S.A.

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
129. Ordin privind aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizata de Societatea Comerciala INSTANT CONSTRUCT COMPANY – S.A. si pentru abrogarea lit. b) din anexa nr. 1 si a anexei nr. 3 la Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 27/2010 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. INSTANT CONSTRUCT COMPANY – S.A.

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
123. Ordin privind aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizata de Societatea Comerciala OLIGOPOL – S.R.L. si pentru abrogarea lit. b) din anexa nr. 1 si a anexei nr. 3 la Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 35/2009 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. OLIGOPOL – S.R.L.

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
127. Ordin privind aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizata de Societatea Comerciala GRUP DEZVOLTARE RETELE – S.A. si pentru abrogarea lit. b) din anexa nr. 1 si a anexei nr. 3 la Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 28/2009 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. GRUP DEZVOLTARE RETELE – S.A.

Share this Post