Comentarii Codul de procedura civila – gratuit!

Wkro/ February 4, 2013/ Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016, Stiri

Wolters Kluwer Romania, partener special JURIDICE.ro, ofera tuturor participantilor la conferinta Probleme dificile de procedura civila (atat celor care vor fi prezenti in sala cat si celor care vor urmari transmisiunea LIVE), acces gratuit pe perioada de doua luni la solutia online de informare juridica iDrept Lege si la modulul de Comentarii la Codul de procedura civila.

Conferinta Probleme dificile de procedura civila avea loc in data de 8 si 9 februarie la Universitatea Romano-Americana, Aula Magna, din Bucuresti.

Pentru profesionistii dreptului, angrenati cu totii in modernizarea societatii romanesti, Codul de procedura civila este instrumentul esential pentru rezolvarea conflictelor dintre justitiabilii care apeleaza cu incredere si interes la sistemul judiciar. Din aceasta perspectiva, Codul de procedura civila este probabil, dupa Constitutie, cea mai importanta lege a Romaniei.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti aici.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.