Conferinta extraordinara NCPC BIG FOUR

Wkro/ September 27, 2013/ Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

Wolters Kluwer Romania participa, in calitate de partener, la Conferinta extraordinara NCPC BIG FOUR, ce se desfasoara astazi, 27 septembrie, la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Drept, Aula Magna.

 NCPC

In cadrul evenimentului se vor clarifica probleme de procedura civila a caror dificultate a fost evidentiata in cadrul aplicarii practice si discutiilor doctrinare referitoare la noul Cod de procedura civila.

Evenimentul reuneste cei mai puternici profesori de procedura civila, Viorel Mihai Ciobanu, Ion Deleanu, Ioan Les, Gabriel Boroi, care vor aborda o lista de subiecte controversate, pentru a oferi solutiile pe care lumea juridica le cauta, in incercarea de a curma si a preveni practica judiciara neunitara.

Cuvant de deschidere: av. dr. Gheorghe Florea, Presedinte UNBR

Moderatori: conf. univ. dr. Traian Briciu, Bogdan Dumitrache

Wolters Kluwer Romania, in calitate de partener al evenimentului, va oferi participantilor un voucher de 500 lei la achizitia produsului iDrept Lege + Comentarii NCPC si acces gratuit 30 de zile la produsul iDrept NCPC.

Pentru mai multe detalii despre tematica si participare, vizitati pagina evenimentului: Proceduracivila.ro

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.