Conferinta “Totul despre admiterea la INM”

Wkro/ June 11, 2013/ Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

Admiterea la INM 2013Societatea Studentilor Universitatii Bucuresti, in parteneriat cu editura Wolters Kluwer si cu sprijinul Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, anunta organizarea conferintei cu tema “Totul despre admiterea la INM”. Evenimentul va avea loc in Sala Stoicescu a Facultatii de Drept, in ziua de marti, 11 iunie 2013, incepand cu ora 16:00.

Conferinta va avea ca punct de inceput expunerea dlui judecator Cristi Danilet, membru in Consiliul Superior al Magistraturii. La conferinta va mai lua cuvantul si un reprezentant din conducerea Institutului Superior al Magistraturii, precum si dna Mirela Ene – proaspat absolventa a institutului si cadru didactic al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti.

In partea a doua a acestui eveniment va fi lansata cartea dlui Cristi Danilet “Admiterea la INM si in magistratura – 2013 – Ghid practic“. De asemenea, va exista o sesiunea de autografe din partea autorului.

Accesul participantilor la conferinta se va face strict pe baza completarii formularului de inscriere de pe site-ul SSUB (www.ssub.ro/inm).

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.