Continut nou in Sintact: pachet Comentarii – drept penal

Wkro/ December 16, 2013/ Articole, Noutati

Practica judiciara in materie penalaProaspat lansat in decembrie 2013, Pachetul Comentarii drept penal este imbogatit acum cu o lucrare de exceptie care isi propune o tranzitie usoara de la actualul cod penal la codul penal ce va intra in vigoare incepand de la 1 februarie 2014: Codul Penal. Partea generala. Practica judiciara in materie penala, editura Universul Juridic, 2013,  coordonator  Alexandru Boroi.

Lucrarea contine peste 600 de pagini de informatie.

Conceputa ca sprijin efectiv pentru practica judiciara si mediul universitar, lucrarea este structurata pe titlurile, capitolele si articolele prevazute in Partea generala a Codului penal in vigoare si a noului Cod penal, completate de o doctrina si jurisprudenta de actualitate.

Pentru fiecare capitol este prezentata doctrina relevanta publicata in tratate, cursuri universitare sau monografii, inclusiv cea referitoare la dispozitiile noului Cod penal, iar la fiecare articol este mentionata doctrina publicata sub forma studiilor si a articolelor in revistele de specialitate sau in volumele unor conferinte internationale sau nationale.

Pentru fiecare articol, jurisprudenta a fost selectata in raport cu importanta institutiilor judiciare interne si internationale, incepand cu C.E.D.O. si continuand cu Curtea Constitutionala, fostul Tribunal Suprem si Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Trecerea practicienilor la prevederile noului cod penal este acum mai usor de realizat.

Detalii despre Sintact Comentarii, aici >>

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.