Controverse in materia achizitiilor publice

Wkro/ May 21, 2013/ Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

Wolters Kluwer Romania participa in calitate de partener special la conferinta Controverse in materia achizitiilor publice, organizata de JURIDICE.ro si TUCA ZBARCEA & ASOCIATII. Aceasta are loc la Hotel Howard Johnson, Sala Iridium Grand Ballroom, Bucuresti, 22 mai 2013, 10:00-17:00.

Evenimentul are drept scop lamurirea polemicilor iscate de diversele interpretari oferite unor chestiuni punctuale in materia achizitiilor publice, precum si o mai buna intelegere a modului de aplicare a prevederilor legale in aceasta materie. Discutiile vor fi interactive. Vom raspunde intrebarilor dumneavoastra si vom prezenta problemele si solutiile practice ce se pot adopta cu privire la tematica abordata. Reprezentanti marcanti ai domeniului achizitiilor publice vor participa la dezbateri pentru a analiza opiniile existente si identifica liniile de uniformizare necesare:
– reprezentanti ai completelor de solutionare a contestatiilor constituite la nivelul Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC)
– judecatori ai sectiei de contencios administrative ai Curtii de Apel Bucuresti
– reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP)
– avocati ai Tuca Zbarcea & Asociatii specializati in achizitii publice si contencios administrativ
– consultanti fiscali ai Tuca Zbarcea & Asociatii Tax, divizia de fiscalitate a firmei de avocatura.

Evenimentul va fi transmis LIVE (acces exclusiv).

Detalii despre tematica, program si participare aici.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.