JPact. Aplicatie interactiva disponibila pe iPad pentru construirea rapida a contractelor!

Wkro/ September 10, 2014/ Noutati, Recomandari

JpactJPact este o aplicatie destinata generarii si administrarii contractelor, care permite crearea si utilizarea unor modele de contracte ce pot fi construite, completate, modificate si verificate chiar in timpul negocierii cu clientul. Pe langa facilitatile de administrare si redactare, aplicatia pune la dispozitie modele de contracte create de profesionisti, ce pot fi achizitionate rapid si adaptate situatiilor concrete intalnite in practica.

Cu ajutorul JPact puteti crea toate modelele de contracte de care aveti nevoie in activitatea dumneavoastra si le puteti accesa oricand, chiar in timpul negocierii cu partea contractanta, pentru a le adapta unei situatii concrete, pentru a le completa in vederea semnarii lor sau pentru a salva forma asupra careia ati negociat.

Raspunde nevoii de a incheia rapid si eficient tranzactii, cumuland cele doua faze ale incheierii unui contract: negocierea si redactarea. Prin utilizarea JPact nu aveti nevoie decat de un iPad si de dialogul cu cealalta parte contractanta pentru a construi pe loc contractul care consfinteste termenii intelegerii dumneavoastra.

Utilizarea JPact implica:

– reducerea timpul de lucru asupra unui contract
– reducerea timpul alocat negocierii unei tranzactii
– promptitudine si viteza de reactie
– avantajul de a avea la indemana oriunde si oricand experienta dumneavoastra contractuala

De ce JPact ofera o alta abordare a contractului?

In functie de situatiile intalnite in practica, fiecare profesionist este nevoit sa adapteze clauzele unui model de contract pe care il utilizeaza in mod frecvent. Apar astfel diferite versiuni si clauze specifice care sintetizeaza situatiile particulare si care reprezinta experienta contractuala a fiecaruia.

JPact permite valorificarea acestei experiente prin oferirea accesului rapid la diferitele versiuni si clauze particulare. Acest lucru este posibil deoarece aplicatia stocheaza separat fiecare sectiune a contractului si a versiunilor acestora create de-a lungul timpului si permite construirea unui nou contract prin simpla alegere versiunilor potrivite. Fiecare noua experienta contractuala si clauza care o consfinteste va fi stocata si va putea fi utilizata in situatii asemanatoare.

 Folosind JPact:

– Achizitionezi mai multe modele de contracte realizate de profesionisti
– Creezi propriile modele de contracte
– Creezi versiuni pentru fiecare element al contractului, disponibile in momentul redactarii acestuia
– Completarea contractului si transmiterea acestuia pe mail
– Adnotarea contractului prin semnalarea aspectelor care sunt deja negociate si acceptate, a celor aflate inca in discutie si a celor respinse de catre cealalta parte contractanta
– Verificarea elementelor esentiale ale contractului prin intermediul unei liste realizate de consultanti
– Sortarea contractelor, gruparea acestora pe domenii sau categorii
– Cautari in baza de modele de contracte

DATE TEHNICE
Jpact este diponibil pentru IPad
Descarcarea aplicatiei este gratuita si poate fi accesata la https://itunes.apple.com/ro/app/jpact/id855209178?mt=8

 

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.