Klaus Vogel on Double Taxation Conventions. Biblia dublei impozitari a aparut in editia a patra

Wkro/ March 24, 2015/ Articole

Aceasta opera este una dintre cele mai vaste si complexe studii adresate dublei impozitari si apare acum in doua volume. Editorii, prof. Ekkehart Reimer si prof. Alexander Rust, au colaborat cu regretatul Prof. Vogel si cu o noua echipa de autori internationali, pentru a actualiza si a extinde continutul. Klaus Vogel on Double Taxation Conventions are acum peste 2000 de pagini de informatii actualizate.

Aspecte principale:

  • Ofera o analiza profunda a modelelor OECD si UN si implementarea acestor modele in practica.
  • Contine informatii despre toate tratatele fiscale importante, inclusiv cele intre tarile OECD si BRICS.
  • Indica cea mai recenta jurisprudenta in domeniul dublei impozitarii din toate regiunile din lume.

Beneficii importante:

  • Structura cartii permite o consultare rapida a continutului. Ea urmareste Conventia-model OECD, iar numerotarea marginala si notele de trimitere il ghideaza pe cititor catre paragrafele relevante.
  • Indexul foarte detaliat pe cuvinte-cheie permite de asemenea gasirea rapida a informatiilor

Aceasta noua editie are un caracter si mai international decat cele precedente, cu practica judiciara si legislatie din toate tarile semnificative. Sectia generala si comentariile au fost actualizate cu subiecte de interes actual si cu informatie practica din fiecare tara.

Klaus Vogel on Double Taxation Conventions Editia a patra este singurul ghid complet pentru toate problemele privind DTC-urile (tratatele de prevenire a dublei impozitarii), inclusiv in ceea ce priveste informatiile despre jurisprudenta din diferite tari si comentariile specialistilor.

La data de 24 aprilie, la Bucuresti va avea loc o conferinta despre problemele dificile din domeniul dublei impozitari, cu o privire speciala catre aceasta carte si cu participarea d-lui profesor Rust. Conferinta este organizata de Wolters Kluwer Romania. Moderatorul este profesorul de drept fiscal dr. Radu Bufan de la Universitatea de Vest din Timisoara.

Pentru mai mai multe informatii accesati linkul >>

 

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.