Lucrezi într-un cabinet de avocatură sau departament juridic?

Octavian Nicola/ August 24, 2017/ LexForce

Sintact Lex Force îți salvează timpul!

Când teancuri de documente și dosare te strivesc la biroul tău de avocat sau consilier juridic este momentul să treci într-o nouă “dimensiune”. Nu-i nevoie de Inteligență Artificială, de un robot care să-ți facă totul lună. E mult mai simplu. Ai nevoie de SINTACT LEX-FORCE, programul informatic dezvoltat de Wolters Kluwer România care îți salvează timpul și banii. Aceasta pentru că programul îți gestionează dosarele, îți afișează termenele proceselor tale, calculează automat sumele de facturat și te ajută cu documentarea juridică a cazurilor tale.

ACEEAȘI PLATFORMĂ PENTRU TOATE DATELE IMPORTANTE. Prin intermediul SINTACT LEX-FORCE, ai ordonate documentele și ai acces facil la dosarele clienților cabinetului de avocatură sau dosarele de interes ale departamentului tău juridic. Astfel, programul îți semnalează stadiile contractelor aflate în derulare și modul în care un caz a fost alocat pentru rezolvare unei echipe. Termenele legate de dosare și sarcinile pe care le au de îndeplinit membrii echipei sunt corelate. Softul preia informațiile referitoare la procese de pe site-ul portal.just.ro, precum și scj.ro și le integrează cu datele introduse chiar de avocat sau consilierul juridic.

EVIDENȚA ȘI CALCULUL FACTURILOR. Datele financiare provenite din dosare și contractele derulate le poți vizualiza în același program dezvoltat de Wolters Kluwer România. Așadar, ai evidențiate cheltuielile, încasările și datoriile, alte cheltuieli aferente și ai marcate în calendar datele la care se împlinesc scadențele. Mai mult, SINTACT LEX-FORCE calculează automat sumele de facturat în funcție de înțelegerile pe care le ai cu clienții sau furnizorii tăi. Astfel, în orice moment îți poți genera rapoarte financiare pentru fiecare contract, client, avocat sau cabinet/societate.

PLANIFICARE CENTRALIZATĂ A FIECĂREI ZILE. Calendarul zilei îți este bine pus în evidență pe desktop-ul calculatorului tău cu SINTACT LEX-FORCE și vei ști imediat care sunt termenele proceselor pe care le urmărești și sarcinile fixate și primite în cadrul unei echipe de lucru ce vizează un dosar. Opțional, poți primi notificări și alerte atât pe ecranul monitorului/laptopului, cât și prin e-mail sau SMS. În același timp, poți urmări stadiul unui proces (fond, apel, recurs) și poți introduce mențiuni, dar nici nu uiți de scadența unor plăți sau de urmărirea unei încasări.

ECHIPĂ DEDICATĂ. Odată instalat SINTACT LEX-FORCE, Wolters Kluwer România îți propune un server dedicat, încât confidențialitatea datelor tale, având în vedere sensibilitatea lor și importanța relației avocat/jurist – client/companie, să fie cât mai bine asigurată. De asemenea, vei avea la dispoziție și o echipă dedicată, de suport IT, dar și un key account.  Mai mult, soft-ul de management al activității cabinetului/departamentului tău juridic este integrat cu platforma  de documentare juridică dezvoltată tot de Wolters Kluwer România. În acest fel, vei avea acces la legislație, jurisprudența relevantă, la comentarii ale legilor și la reviste științifice de drept.

Share this Post