Noul redactor-sef al revistei Pandectele Romane

Wkro/ April 9, 2013/ Stiri

Pandectele RomaneAdrian Toni Neacsu este noul redactor-sef al revistei PANDECTELE ROMANE, editata de Wolters Kluwer Romania.

Wolters Kluwer Romania anunta modificari in echipa editoriala a Revistei Pandectele Romane.  Incepand cu luna aprilie, Dl. Adrian Toni Neacsu este noul redactor sef al revistei.

Domnul Adrian Toni Neacsu va readuce in atentia abonatilor conceptul original al Revistei, fondata in anul 1921 de catre Constantin Hamangiu ca o publicatie destinata diseminarii si punerii in valoare a jurisprudentei instantelor nationale.

Cu o experienta de 15 ani in magistratura si un traseu important la varful sistemului judiciar, inclusiv in Consiliul Superior al Magistraturii, Dl. Adrian Toni Neacsu este cunoscut in primul rand drept fondatorul JURINDEX, proiectul national de jurisprudenta a Romaniei. „Pandectele Romane este un brand puternic si unic in piata juridica romaneasca. Chiar valorile fondatoare ale revistei fac referire la orientarea ei catre practicienii profesiilor juridice; Pandectele Romane va trebui sa fie cunoscuta de toti drept revista scrisa de practicieni pentru practicieni. Aceasta este misiunea pe care mi-o asum. In contextul revolutiei codurilor se impune cu atat mai mult o actiune inteligenta dar masiva de publicare a hotararilor instantelor judecatoresti”, ne-a declarat noul redactor-sef al Pandectelor Romane.

Wolters Kluwer Romania este parte a grupului multinational Wolters Kluwer, un furnizor global de informatii, software si servicii pentru profesionistii din domeniul juridic, financiar si de sanatate. Aceasta este singura editura juridica de anvergura globala care este prezenta in Romania, incepand cu anul 2005.

Dan Stoica, Directorul General al Wolters Kluwer Romania a declarat: „Salut colaborarea editoriala cu dl. Adrian Neacsu. Clientii nostri asteapta ca produsele juridice editoriale sa imbine traditiile academice si practice cu noile tehnologii digitale disponibile in prezent. Sunt convins ca implicarea dlui. Adrian Neacsu va consolida succesul revistei Pandectele Romane, in evolutia sa de la un trecut prestigios la instrumentul de referinta al viitorului in materia analizelor de jurisprudenta”.

Editura Wolters Kluwer Romania detine in portofoliul sau de produse patru reviste juridice, cu traditie si prestigiu: Pandectele Romane, Revista Romana de Drept al Afacerilor, Revista Romana de Drept European si Revista Romana de Dreptul Muncii.

La nivel global, Wolters Kluwer a dezvoltat cu succes zeci de produse, electronice si tiparite, specializate in furnizarea de informatii profesionale din domeniul juridic. Baze de date cum sunt LexisNexis si Jurion (Germania), Lamy (Franta), Lex (Polonia), JusJornal (Spania), Leggi d’Italia Professionale (Italia), JusNet (Portugalia), ofera profesionistilor din intreaga lume acces direct la reviste si comentarii juridice de o inalta calitate editoriala.

Pandectele Romane este una dintre cele mai prestigioase reviste juridice din Romania. Publicatie cu traditie, revista a fost infiintata in anul 1921, sub conducerea lui Constantin Hamangiu, consilier la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Incepand cu 2012, revista Pandectele Romane este cotata in bazele de date internationale EBSCO, HeinOnline si ProQuest.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.