Noul Cod Fiscal, comentat la nivel de articol pe iDrept.ro!

Admin/ July 11, 2016/ Articole, Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016, iDrept.ro, Recomandari, solutii juridice

Fiecare articol al Noului Cod fiscal, intrat în vigoare în 2016, are inserat pe platforma de documentare juridică iDrept.ro, de la începutul acestei săptămâni, comentarii și adnotări, care fac trimitere la doctrina juridică, jurisprudența recentă, dar și la legislația secundară și complementară.

8022

AUTOR CONSACRAT. Comentariile incluse în site-ul idrept.ro îi aparțin lui Emilian Duca, un autor consacrat în domeniu, care are o experiență de aproape 20 de ani în consultanță fiscală și de afaceri. Demersurile sistematice ale consultantului fiscal, cu un doctorat în economie și licențiat și în drept, de a aprofunda modul de aplicare a legislației fiscale și articularea acesteia în întreg sistemul legislativ național au condus la realizarea unor volume de comentarii apreciate în mediul de referință.

INSTRUMENT DE LUCRU. Cum acest an a fost marcat de modificările legislației fiscale, platforma online a integrat, așadar, ediția din iunie 2016 a lucrării lui Emilian Duca, intitulată “Noul Cod fiscal comentat și adnotat cu legislație secundară și complementară, jurisprudență și norme metodologice – 2016”, apărută la editura Universul Juridic. Facilitatea oferită de soluția informatică a Wolters Kluwer România se dovedește un instrument de lucru foarte util pentru avocați, consilieri juridici, notari, alți profesioniști ai dreptului, consultanți fiscali și experți contabili.

NL-articol-NCF

25%  din timpul de muncă al juriștilor este alocat căutării de informații. Pentru cei care fac zilnic cercetare și documentare juridică, acest procentaj este mult mai mare. Află în cadrul acestui workshop cum poți să-ți eficientizezi munca de documentare cu iDrept

Dorești să scoți maximum posibil din documentarea juridică? Folosești iDrept.ro de scurt timp și ai nevoie de explicații suplimentare pentru a-l folosi la întregul său potențial? Vino la workshop și vei afla tot ceea ce trebuie să știi pentru a lucra eficient cu această unealtă de bază!

NL-idrept-workshop-14iulie-950px

Share this Post