Probleme dificile de procedura civila | 20 februarie 2015 (Editia a III-a)

Wkro/ February 18, 2015/ Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

Viorel Mihai CiobanuWolters Kluwer Romania participa, in calitate de partener, la conferinta Probleme dificile de procedura civila, editia a III-a,ce se desfasoara in data de 20 februarie 2015, la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Drept, Aula Magna.

Evenimentul, organizat de Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor si Societatea de Stiinte Juridice, se bucura de participarea extraordinara a Profesorului Viorel Mihai Ciobanu, autoritate necontestata in domeniul dreptului procesual civil.

Impreuna cu invitatii sai, Profesorul va aborda subiecte controversate, oferind solutiile legale problemelor dificile de procedura civila.

Cuvant de deschidere: av. dr. Gheorghe Florea, Presedinte UNBR

Invitatii Profesorului: conf. univ. dr. Traian Briciu, Bogdan Dumitrache, jud. dr. Liviu Zidaru (confirmati)

Moderator: Andrei Savescu

Se are in vedere clarificarea unor probleme de procedura civila a caror dificultate a fost evidentiata in cadrul aplicarii practice a Codului de procedura civila (NCPC).

Pentru mai multe detalii accesati pagina evenimentului aici  >>

 

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.