Profesionistii concurentei: Evaluarea acordurilor verticale dintre producatori si retaileri

Wkro/ September 12, 2014/ Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

Profesionistii_Ad_FBIn data de 25 septembrie 2014 va avea loc seminarul cu tema “Evaluarea acordurilor verticale dintre producatori si retaileri” sustinut de dl. Valentin Mircea. Cu o experienta indelungata ca avocat de drept al afacerilor in firme de talie internationala – KPMG si Sinclair Roche & Temperley, dl. Valentin Mircea are, de asemenea, o experienta de aproape 5 ani in administratia publica ca Membru al Plenului din 2009 si Vice-Presedinte al Consiliului Concurentei din 2011 .

Raporturile dintre producatori si comercianti sunt in prezent printre cele mai frecvente raporturi comerciale, iar acestea ridica adesea probleme de concurenta – mai ales in sectorul produselor alimentare – asa cum rezulta in ultimii ani si din activitatea Consiliului Concurentei si a Comisiei Europene. Cele mai multe clauze din acordurile verticale dintre producatori si retaileri nu sunt interzise prin obiectul lor, desi autoritatile publice de concurenta sunt tentate sa trateze in acest mod clauze care sunt de fapt neutre sau chiar pro-concurentiale. Atelierul isi propune sa analizeze cateva astfel de situatii: exclusivitatile, managementul de categorie si promotiile.

PROFESIONISTII CONCURENTEI este cel mai nou seminar Wolters Kluwer Romania, unde veti beneficia de explicarea detaliata a notiunilor principale din domeniul antitrust si al concurentei neloiale. Acest seminar este conceput pentru dobandirea bagajului necesar de cunostinte in domeniul extrem de important al concurentei, pentru evitarea sanctiunilor severe din acest domeniu. Seminarul se adreseaza cu precadere consilierilor juridici, persoanelor responsabile cu programele de conformitate, persoanelor din departamentele comerciale si top managerilor.

Rezerva in calendar: 25 Septembrie 2014, Bucuresti
Program: 14.00 – 18.00
Numar limitat de locuri!

BENEFICII:

  • Dobanditi cunostintele necesare pentru a identifica si a preveni comportamentele anti-concurentiale
  • Identificati linia de demarcatie intre ceea ce este permis si ceea ce nu este permis in dreptul concurentei
  • Beneficiati de expertiza unor practicieni consacrati din domeniul dreptului concurentei

TRAINER: Valentin MIRCEA
Domenii de specializare: Dreptul Concurentei, Dreptul Comunicatiilor, Dreptul Energiei, Drept Farmaceutic

particip

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.