Reglementari fundamentale in noul Cod Penal si in noul Cod de Procedura Penala

Wkro/ March 21, 2014/ Contencios fiscal. Impactul Noului Cod de Procedură fiscală în litigiile fiscale - 30 septembrie 2016

Wolters Kluwer Romania participa in calitate de partener la conferinta “Reglementari fundamentale in noul Cod Penal si in noul Cod de Procedura Penala” ce va avea loc in zilele de 3 si 4 aprilie 2014, in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti.

Reglementari

Evenimentul este organizat de Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, prin Asociatia “Conferintele Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti“, asociatie constituita din cadrele didactice ale Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, Departamentul de Drept Penal si Centrul de Cercetare in Domeniul Stiintelor Penale si face parte dintre manifestarile dedicate implinirii a 150 de ani de la infiintarea Universitatii din Bucuresti.

Evenimentul va avea loc in Aula Magna a Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, iar prelegerile vor fi sustinute de cadre universitare prestigioase, multi dintre acestia fiind membri in Comisiile de redactare a noului Cod Penal si a noului Cod de Procedura Penala. Printre acestia se numara Prof. univ. dr. hr.c. George Antoniu – Institutul de Cercetari Juridice, Academia Romana, Prof. univ. dr. hr.c. Nicolae Volonciu – Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti, Prof. univ. dr. Valerian Cioclei – Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti, Prof. univ. dr. Anastasiu Crisu – Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti, Prof. univ. dr. Gheorghita Mateut – Facultatea de Drept, Universitatea Babes Bolyai Cluj-Napoca, Prof. univ. dr. Constantin Mitrache – Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti, Prof. univ. dr. Ion Neagu – Facultatea de Drept, Universitatea „Nicolae Titulescu”, Prof. univ. dr. Viorel Pasca – Facultatea de Drept, Universitatea de Vest Timisoara, Prof. univ. dr. Emilian Stancu – Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti, Prof. univ. dr. Tudorel Toader – Facultatea de Drept, Universitatea Al. I. Cuza Iasi.

Lista completa a lectorilor poate fi consultata pe site-ul Facultatii de Drept (www.drept.unibuc.ro).

Taxa de participare este de 300 de lei pentru stagiarii din toate profesiile juridice si 450 lei pentru ceilalti participanti, nefiind purtatoare de TVA. Sunt oferite reduceri in urmatoarele situatii:

Doi participanti din partea aceleiasi entitati – 420 lei / persoana
De la trei la noua participanti din partea aceleiasi entitati – 400 lei / persoana
Zece sau mai multi participanti din partea aceleiasi entitati – 300 lei / persoana

Taxa poate fi achitata in contul Asociatiei „Conferintele Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti”, Bucuresti, Bd. M. Kogalniceanu nr. 36-46, sector 5, CIF 27708425, IBAN RO47BRDE410SV94438074100, deschis la BRD, unitatea M. Kogalniceanu.

Cadrele didactice, doctoranzii, masteranzii si studentii Facultatilor de Drept din cadrul Hexagonului au acces gratuit la conferinta, pe baza inscrierii prealabile pe care o vor face la e-mail conferinta@drept.unibuc.ro si in urma careia se va emite ecusonul de participare.

Data limita pentru inscrieri si plati: 28 martie 2014.

Detalii suplimentare pot fi obtinute de la www.drept.unibuc.ro sau conferinta@drept.unibuc.ro

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.