Revistele Wolters Kluwer Romania – Oferta speciala pentru abonamentele 2015

Wkro/ November 11, 2014/ Articolul saptamanii

oferta specialaWolters Kluwer Romania lanseaza OFERTA SPECIALA 2015 pentru abonamentele la Revistele Pandectele Romane, Revista Romana de Dreptul Muncii, Revista Romana de Drept al Afacerilor, Revista Romana de Drept European si Monitorul Jurisprudentei.

Va reamintim ca Revistele WOLTERS KLUWER ROMANIA sunt reviste de prestigiu pe piata juridica din Romania, fiind un instrument de documentare indispensabil pentru orice jurist, indiferent de specializare.

Pentru a veni in intampinarea practicienilor, incepand cu 2012, cele patru reviste juridice au abordat cu precadere subiecte de interes practic imediat, axat in principal pe analiza noutatilor legislative si a modalitatilor de implementare a acestora. Nu au lipsit articole semnate de autori recunoscuti privind noile coduri pe domeniile civil si penal sau cele privind impactul noilor reglementari in domeniul insolventei.

Tot incepand cu 2012, revistele au fost recunoscute la nivel international, fiind in prezent inscrise in 3 baze de date internationale: HeinOnline, EBSCO si ProQuest.

Ca elemente distinctive, revistele noastre au promovat si au incercat sa reinvie publicistica juridica, in acest sens dezvoltand rubrici de interviuri, istorie juridica sau meridiane juridice, care, pe langa editoriale, au dezbatut critic evenimentele juridice importante.

Revistele Wolters Kluwer Romania sunt concepute pentru constitui o sursa importanta de informatii juridice, un spatiu de dezbateri pentru profesionisti, un instrument de cultura juridica, oferind totodata si placerea lecturii unor produse tiparite de calitate.

Pe langa cele patru reviste tiparite, Wolters Kluwer Romania a pus la dispozitia practicienilor o publicare bilunara online – MONITORUL JURISRUDENTEI – dedicata monitorizarii jurisprudentei nationale recente si relevante. Conceptul este unul cu totul SPECIAL prin modul unic de prezentare al spetelor – FISA SINTETICA, conceputa de un practician, pornind de la nevoile de informare specifice ale tuturor practicienilor dreptului. Revista este usor accesibila si ofera la un pret avantajos jurisprudenta foarte recenta si relevanta sintetizata de profesionisti. De la aparitie, revista a pus la dispozitia abonatilor peste 300 de spete foarte relevante, mai ales pe tematica noilor coduri.

OFERTA SPECIALA 2015!

Abonament-2015

Pentru abonamentele anuale achitate pana pe data de 15 decembrie 2014 oferim 5% discount si GRATUIT:
– costurile de transport
– colectia revistei in format pdf. pe 2014
– colectia revistei in format pdf. pe 2015


SPECIAL MONITORUL JURISPRUDENTEI

10% discount la pretul de abonament si
GRATUIT
spetele publicate in 2014 privind noile Coduri

 Profitati acum de OFERTA SPECIALA 2015 si asigurati-va la un PRET FARA CONCURENTA accesul la revistele Wolters Kluwer Romania, atat in forma tiparita cat si in forma electronica!

Contactati-ne ACUM la nr. de tel 0312244154 sau la adresa de email ileana.comanescu@wkro.ro – persoana de contact – Ileana Comanescu si veti primi toate informatiile necesare pentru a beneficia imediat de oferta speciala 2015.

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.