SINTACT FLUX – procedurile juridice explicate pas cu pas!

Wkro/ December 13, 2013/ Noutati, Recomandari

Special pentru dumneavoastra, clientii Wolters Kluwer Romania, pe parcursul anului 2013, gama de produse electronice adresate profesionistilor este diversificata prin lansarea a 3 noi produse:

SintactFlux SintactLexForce Sintact X

 Sintact Flux  – Termene  – Actiuni in justitie – Acte necesare
in diagrame interactive, usor de urmarit si de aplicat!

 §

Juristii, indiferent de specializare, cunosc faptul ca aplicarea legii nu este doar rationament juridic. O parte importanta este procedura, iar normele procedurale sunt obligatorii si, de multe ori, intelegerea lor necesita memorare sau practica indelungata.

§

Diagramele Sintact Flux prezinta vizual etapele unei proceduri juridice, facilitand intelegerea si aplicarea textelor care le reglementeaza.

Produsul Sintact Flux este revolutionar si unic in Romania si a fost dezvoltat de dl. Adrian Toni Neacsu, fondatorul JURINDEX, proiectul national de jurisprudenta al Romaniei, in baza vastei sale experiente de 15 ani in magistratura si a traseului important la varful sistemului judiciar, inclusiv in Consiliul Superior al Magistraturii.

Cunoasterea unei proceduri juridice este mult simplificata: reprezentarea vizuala a pasilor de urmat are drept consecinta retinerea facila a intregului parcurs, iar procesul de invatare devine extrem de rapid. Ai siguranta pasilor de urmat, succesiunea lor si termenele pe care trebuie sa le respecti. Mai mult, beneficiezi de explicatii detaliate printr-un simplu click pe imaginile din diagrama.

Cu Sintact Flux ai totul intr-un singur loc:

  • Un set de diagrame interactive care arata pas cu pas parcursul procedurilor legislative
  • Toate posibilele scenarii in functie de reactia partilor implicate
  • Termenele procedurale
  • Documentele asociate cu fiecare etapa a procedurii
  • Sfaturi practice

Sintact Flux – Singurul produs din Romania in care gasesti diagrame interactive care te ajuta sa intelegi si sa vizualizezi grafic pasii procedurilor legislative romanesti!

 SINTACT FLUX – PRODUS UNIC PE PIATA!

Fluxuri inserate sub textul articolului Acceseaza fluxul direct din legea consultata si vizualizeaza, in paralel, atat actul normativ, cat si procedura specifica
Cuprinsul sectiunii Selecteaza din Cuprinsul modulului Sintact Flux procedura de care ai nevoie
Diagrame interactive Urmareste diagrama si vei intelege rapid care este urmatorul pas
Explicatiile notiunilor specifice Consulta in fereastra din stanga explicatiile detaliate sau selecteaza pasul direct din diagrama
Cautari avansate Selecteaza toate fluxurile care se refera la cuvantul sau expresia cautata
Liste salvate Salveaza fluxurile pe care le folosesti frecvent in liste dedicate

  Beneficiati acum de cele mai performante produse electronice de informare juridica!

Cereti acum informatii despre produsele Sintact
la 031.224.41.58 sau la flux@wolterskluwer.ro!

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.