SINTACT LEX FORCE… cand timpul curge in favoarea avocatului!

Admin/ June 28, 2016/ Articole, LexForce, Recomandari, solutii juridice

Orice avocat sau consilier juridic este atent cu timpul său. Mai ales că are de ținut minte, pe lângă soluții în procese, și termene sau plata facturilor. Wolters Kluwer România știe că timpul profesionistului în drept costă și cel mai bine e să fie folosit la conceperea pledoariilor de succes.

De aceea, am creat SINTACT LEX FORCE, programul informatic care îți salvează timpul. Ești mai organizat, soluția IT îți gestionează dosarele, calculează automat sumele de facturat și te ajută cu documentarea juridică a cazurilor tale.

LexForce-New-Features

GESTIONARE DOSARE. Informaticienii Wolters Kluwer România au adus pe aceeași platformă toate datele importante pentru un avocat sau un consilier juridic. Astfel, prin intermediul SINTACT LEX-FORCE, aceștia au acces la datele referitoare la clienții lor, la contractele aflate în derulare, dar și la modalitatea în care un caz a fost alocat pentru rezolvare unei echipe. Termenele legate de dosare și sarcinile pe care le au de îndeplinit membrii echipei sunt corelate. Softul preia informațiile referitoare la procese de pe site-ul portal.just.ro, precum și scj.ro și le integrează cu datele introduse chiar de avocat sau consilierul juridic.

CALCUL AUTOMAT AL FACTURILOR. Utilizatorul SINTACT LEX-FORCE poate vizualiza în orice moment datele financiare provenite din dosare și contractele derulate, fiind evidențiate încasările, datoriile, alte cheltuieli aferente. În același timp, soluția IT marchează în calendar datele la care se împlinesc scadențele. Totodată, soft-ul calculează automat sumele de facturat în funcție de planurile tarifare stabilite cu fiecare client sau furnizor. Toate acestea fac posibilă generarea de rapoarte financiare pentru fiecare contract, client, avocat sau cabinet/societate în funcție de doleanța utilizatorului.

lexf-magyar

MANAGEMENTUL ACTIVITĂȚILOR. Pentru avocatul sau consilierul juridic planificarea activităților de zi cu zi devine mai ușoară, întrucât SINTACT LEX-FORCE centralizează într-un calendar sarcinile primite, datele importante referitoare la termenele proceselor, introducerea de cereri de chemare în judecată pentru insolvență împotriva clienților săi, scadențe și încasări. De exemplu, avocatul/consilierul juridic poate urmări stadiul unui proces (fond, apel, recurs) și poate introduce mențiuni. Mai mult decât atât, opțional, utilizatorul soluției IT a Wolters Kluwer România poate primi notificări și alerte atât pe ecranul monitorului/laptopului, cât și prin e-mail sau SMS.

SERVER DEDICAT. Având în vedere importanța datelor pe care un cabinet, o societate de avocați sau un departament juridic al unei companii le gestionează, Wolters Kluwer România propune utilizatorilor SINTACT LEX-FORCE un server dedicat. Acesta presupune administrarea de către o echipă și se asigură o expunere mai mică la atacuri informatice, iar siguranța datelor este realizată mult mai bine. Dacă în alte domenii se constată o dezvoltare a soluțiilor in cloud, experții noștri recomandă existența acestui server, pornind de la relația specială dintre un avocat și clientul său. Există un risc mare la care se expun cei care apelează la soluțiile in cloud în situațiile extreme când unitățile de parchet, DIICOT-ul, DNA-ul iau serverul pentru a face percheziții informatice, fiind vizat unul dintre utilizatori, celorlalți, neimplicați în caz și fără legătură cu cel percheziționat, fiindu-le perturbată activitatea.

ECHIPĂ DE SUPORT. Wolters Kluwer România oferă metode flexibile de plată pentru achiziționarea acestui server, la care se adaugă și o baterie UPS, pentru a preveni incidentele legate de căderile de tensiune. Flexibilitatea constă în multitudinea de variante de achiziție, precum abonament, custodie, echipament gratuit etc. Odată instalat SINTACT LEX FORCE, avocatul/consilierul juridic va avea la dispoziție și o echipă dedicată, de suport IT, dar și un key account, acest lucru garantându-i confidențialitatea datelor procesate pe platforma IT.

Un alt avantaj al utilizatorului este și faptul că soft-ul amintit este integrat cu soluția de documentare juridică idrept.ro, dezvoltată tot de Wolters Kluwer România. În acest fel, utilizatorul va putea apela la legislație, jurisprudența relevantă, la comentarii ale legilor și la reviste științifice, iar această documentare se face în același loc în care este gestionat întregul dosar aflat în atenție.

Pentru mai multe detalii despre soluția software LexForce, faceți click pe imaginea de mai jos!

Banner-WK-_Lex_950-x-230

Share this Post