Sintact.ro – Aplicația mea juridică personalizată

Octavian Nicola/ May 11, 2017/ Articole, Sintact.ro, solutii juridice

Vreau să am la îndemână ceea ce folosesc cel mai frecvent.

Dacă vă deranjează faptul că trebuie să efectuați o căutare de fiecare dată, chiar și pentru documentele pe care le folosiți aproape zilnic, iată soluția: interfața personalizată Sintact.ro.

Chiar pe prima pagină pot definii casete personalizate cu grupurile de documente pe care le folosesc mai frecvent. Sus, în stânga, am plasat căsuța cu legislația muncii, pentru că o folosesc zilnic. Caseta se actualizează automat, de fiecare dată când este publicată o legislație nouă în domeniu, de orice tip.

Mai mult, vreau să urmăresc și jurisprudență în domeniu. I-am făcut și ei o casetă, cu doar trei clicuri.

Dacă am avea o serie întreagă de domenii juridice de urmărit, puteam face și sute de căsuțe pentru fiecare dintre ele.

Evident, pe prima pagină pot selecta și din documentele deschise recent sau pot să refolosesc căutările efectuate anterior. Am și o căsuță cu toate codurile principale.

De altfel, am posibilitatea de a grupa și de a pune pe pagina principală toate dosarele la care lucrez – un alt element extrem de util.

 

Tot de doar doua clicuri am nevoie ca să pot face aceste casete. Toate aceste elemente sunt gândite special pentru a economisi timp prețios, prin eliminarea unor acțiuni repetitive din activitățile zilnice. Nu trebuie să căutați ceea ce ați căutat deja. Nu este necesar să vă uitați după documentele pe care le-ați consultat și ieri. Totul este acolo, la îndemâna, pe prima pagina.

Filozofia noastră este simplă: O aplicație juridică trebuie să vă economisească timpul, nici mai mult, nici mai puțin.

Share this Post