Monitorul Oficial nr. 866/27.11.2014

Admin/ November 27, 2014/ Monitorul Oficial

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
131. Ordin privind aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizata de Societatea Comerciala MIHOC OIL – S.R.L. si pentru abrogarea lit. b) din anexa nr. 1 si a anexei nr. 3 la Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 8/2009 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. MIHOC OIL – S.R.L.

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
132. Ordin privind aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizata de Societatea Comerciala NORD GAZ – S.R.L. si pentru abrogarea lit. b) din anexa nr. 1 si a anexei nr. 3 la Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 34/2009 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. NORD GAZ – S.R.L.

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
133. Ordin privind aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizata de Societatea Comerciala OTTO GAZ – S.R.L. si pentru abrogarea lit. b) din anexa nr. 1 si a anexei nr. 3 la Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 83/2009 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. OTTO GAZ – S.R.L.

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
134. Ordin privind aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizata de Societatea Comerciala PREMIER ENERGY-S.R.L. si pentru abrogarea lit. b) din anexa nr. 1 si a anexei nr. 3 la Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 36/2009 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. PREMIER ENERGY – S.R.L.

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
135. Ordin privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de Societatea Comerciala PRISMA SERV COMPANY – S.R.L.

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii
1405. Decizie pentru modificarea si completarea Deciziei presedintelui Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii nr. 562/2014 privind procedura de selectie pentru acordarea licentelor de utilizare a frecventelor radio in sistem digital terestru de televiziune

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
137. Ordin privind aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizata de Societatea Comerciala TEN GAZ – S.R.L. si pentru abrogarea lit. b) din anexa nr. 1 si a anexei nr. 3 la Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 35/2011 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de Societatea Comerciala TEN GAZ – S.R.L.

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
136. Ordin privind aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizata de Societatea Comerciala TEHNOLOGICA RADION – S.R.L. si pentru abrogarea lit. b) din anexa nr. 1 si a anexei nr. 3 la Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 30/2011 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de Societatea Comerciala TEHNOLOGICA RADION – S.R.L.

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
138. Ordin privind aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizata de Societatea Comerciala TIMGAZ – S.A. si pentru abrogarea lit. b) din anexa nr. 1 si a anexei nr. 3 la Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 40/2009 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. TIMGAZ – S.A.

Inalta Curte de Casatie si Justitie
9. Decizie in interpretarea dispozitiilor art. 1 alin. (1) din Decretul-lege nr. 118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurata cu incepere de la 6 martie 1945, precum si celor deportate in strainatate ori constituite in prizonieri, republicat, cu modificarile si completarile ulterioare

Guvernul
1040. Hotarire privind modificarea anexei nr. 1 la Hotararea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, precum si trecerea unor imobile aflate in administrarea Ministerului Afacerilor Interne – Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ”Dealu Spirii” al Municipiului Bucuresti si Ministerului Afacerilor Interne – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta din domeniul public al statului in domeniul privat al acestuia, in vederea scoaterii din functiune si casarii

Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice
2051. Ordin privind modificarea art. 13 alin. (5) din Ghidul de finantare a Programului vizand protectia resurselor de apa, sisteme integrate de alimentare cu apa, statii de tratare, canalizare si statii de epurare, aprobat prin Ordinul ministrului mediului si padurilor nr. 1.450/2010

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei
130. Ordin privind aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizata de Societatea Comerciala MEGACONSTRUCT – S.A. si pentru abrogarea lit. b) din anexa nr. 1 si a anexei nr. 3 la Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 31/2009 privind stabilirea tarifelor reglementate pentru prestarea serviciului de distributie si aprobarea preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale realizate de S.C. MEGACONSTRUCT – S.A.

Share this Post