Am pierdut un coleg si un prieten. Dan Stoica s-a stins.

Admin/ October 4, 2018/ Stiri

Stimaţi parteneri,

Vă informăm că, în cursul zilei de marţi, 2 octombrie, colegul nostru, directorul general al Wolters Kluwer România, Dan Stoica, a încetat din viaţă. Avea 45 de ani.

Pasionat fiind de construirea echipelor, aşa cum chiar el spunea, Dan Stoica a condus din 2011 Wolters Kluwer România, fiind preocupat de inovarea de instrumente şi servicii software cât mai avansate pentru profesioniştii dreptului, finanţelor şi fiscalităţii. Sub conducerea sa, Wolters Kluwer România a fost implicată în dezvoltatea portalului ROLII, lansat în decembrie 2015, materializare a unui amplu parteneriat public-privat prin care au fost publicate peste 11 milioane de hotărâri ale instanţelor din România. Acest proiect la care a ţinut foarte mult, şi din perspectiva de fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei, funcţie deţinută în 2006, a contribuit la transparenţa actului de justiţie din România.

Absolvent al Facultăţii de Drept a Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi şi al unui masterat în Drept Internaţional Public şi Privat la aceeaşi facultate, cei peste 20 de ani de carieră profesională ai lui Dan Stoica s-au desfăşurat în consultanţă juridică şi în management în cinci industrii diferite, atât în mediul privat, cât şi în cel public.

De asemenea, Dan Stoica a avut o prezenţă activă în organizaţiile neguvernamentale, fiind iniţiator şi arhitect al proiectului de leadership pentru tinerii jurişti români – Lideri pentru Justiţie (Leaders for Justice).

Îi mulţumim lui Dan pentru modul în care ne-a făcut să credem în echipă, pentru echilibrul pe care ni l-a transmis şi pentru că ne-a insuflat dorinţa de a căuta răspunsuri şi de a inova permanent.

Transmitem familiei îndoliate condoleanţe şi tot sprijinul nostru!

Echipa Wolters Kluwer

 

 

 

Share this Post