CE SUNT INTREBARILE SUPUSE PRETESTARII?

Wkro/ August 5, 2014/ Recomandari, Stiati ca?

Pe langa cele 100 intrebari ale caror raspunsuri vor fi notate, testul mai contine 20 de intrebari. Acestea nu sunt evidentiate in test (candidatii nu stiu care sunt), iar raspunsurile nu sunt notate. Baremul publicat nu include raspunsurile la intrebarile suplimentare.

Aceste 20 intrebari se vor regasi in testele care se dau in anii urmatori. De aceea, ele se pretesteaza la acest concurs pentru ca examinatorii sa fie siguri ca sunt bine intelese si nu vor produce erori la concursurile urmatoare.

Fata de aceste precizari, este evident ca un candidat trebuie sa completeze raspunsurile pentru minim 50 intrebari. Va sfatuiesc insa sa va dozati timpul astfel incat sa raspundeti la toate cele 120 intrebari.

Mai multe puteti citi in Admiterea la INM si in magistratura 2014. Ghid practic: intrebari, legislatie, teste. Cristi Danilet
Cartea aici: http://www.wolterskluwer.ro/carti-electronice/wolters-kluwer/admiterea-la-inm-si-magistratura-2014-pdf/

Share this Post

About wkro

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.